Hälvik-autojuhid

Teema algataja
reimps

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas reimps »

Yerba kirjutas:

Mulle sattus täna esimest korda mitme nädala jooksul hälvik-autojuht ette. Kui tiksusin seisvate autode vahel vaikselt 10-20ga foorile lähemale, siis üks auto ei suvatsenudki teed anda ega kõrvale-koomale end tõmmata. Ka peegleid ei lasknud kokku, et ma läbi mahuks vahelt. Lihtsalt seisis oma masinaga endal tuim kala nägu ees. Ma siis tiksusin kõrval tal kuni fooris roheline süttis ja liiklus edasi liikuma hakkas. Täiesti nagu wtf elamus oli see.

Suht tavaline Tallinnas, et päevas üks selline maailma naba ette satub. Hälvikuks nagu palju nimetada, aga konkreetselt abordijäänuseks paras - tavaliselt on neil ruumi küll, et ruumi teha, aga härra/proua lihtsalt ei suvatse. Nädalavahetusel ajas üpris-üpris närvi, kui päike küttis koos asfaldiga kahest suunast, leegikaski kõrvetas jalakarvu ja mingi puuduva kromosoomiga tegelane nokib lihtsalt nina, jõllab peeglisse ja ei kavatsegi end liigutada. See-eest sain summutitoru tühjaks "puhuda" nende kõrval :)
(Oleks ka peegleid kolkinud-voltinud, aga kena neiu tagaistmel oli takistavaks teguriks - ma pole teda veel ses suhtes välja õpetanud. Seega selle suve "peegliskoor" on avamata. Annan teada, kui avan.)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”