Mv Agusta Brutale 800 VS Kawasaki Z800

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2425
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 332 korda

Re: Mv Agusta Brutale 800 VS Kawasaki Z800

Lugemata postitus Postitas M.T. »

maaru5 kirjutas:

Niipalju kui ise uurinud olen siis Agusta-lt meeldib mulle see, et käiguvahetus toimub ilma siduri vajutuseta ja veojõukontroll pidi ka peal olema! Kui keegi veel teab mingeid häid omadusi, mis sõidu mugavamaks muudavad siis ootan siia teemasse!!!
Tänan!

Kas seda sidurita käiguvahetust on sulle vaja mugavuse või foorist-foorini kiirendamise pärast? Kui tahad mugavust, siis võid ju Honda 750-st mudelit ka vaadata. DCT-kastiga ei pea ise üldse käike vahetama ja kui tahad vahetada, siis saad seda teha nupuvajutusega.

maaru5 kirjutas:

Z800 oleks saanud mõistliku hinnaga aga siis soovitati Mv Agusta Brutalet 800 nüüd siis vaatan ja uurin mis hinnaga on võimalik soetada aga seda müüvad vähesed poed eestis.

Oot, kas keegi peale Veldi müüb veel Agustat või millest jutt? Kui sa hinna põhjal valid, siis Agustat sa Kawa raha eest ei saa.

Kuna raske on aru saada mille põhjal sa ratast valid, siis on keeruline kellelgi sulle nõu ka anda. Määratle vähe täpsemalt mida sa rattalt soovid. Hind, mugavus, sõiduomadused, milline on sinu sõidustiil, ratta välimus ja stiil jne... mida sa ootad uuelt rattalt?
Agustaga on vähestel kogemust, seega on siin suht mõttetu küsida mis teeb temast hea ratta. Pelgad tehnoandmed ei anna vastust. Mine parem käi Depoos Villu juures ja ta räägib sulle Kawa headest omadustest ning Veldis Hanno või Marko juures ja nad räägivad sulle Agustast. Ilusti küsid, siis kindlasti leiavad sulle proovisõiduvõimaluse ka. Seejärel saad juba ise otsustada, kumb sulle esmamulje põhjal sobivam tundub.

PS! Kui Agusta kasuks otsustad, siis võid minu ka sõidusoovijate listi lisada :D



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”