Bikeri foorumist...ettepanekud...

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Bikeri foorumist...ettepanekud...

Lugemata postitus Postitas Black »

matcho kirjutas:

Kuna ma hindan enda privaatsust ja ei soovi et mulle keegi helistaks ajal millal panen väikest last magama ,siis ma ei lisa ka kuulutusele tel numbrit .

Väike trikk: pane oma telefon hääletu peale, kui last magama paned. Ainult nii võid kindel olla, et telefon ei helise sel ajal ka juhul, kui keegi vale numbri valib.

matcho kirjutas:

Asukohaga sama teema . Kelle asi se on kus ma elan , kui kaup huvitab ja piltidest jääb väheks , küll siis osapooled lahenduse leiavad.

Asja mõte on selles, et paljud asjad ei vahetagi omanikku tänu sellele et puudu on asukoht , või mobiil millelt müüjat 24/7 kätte saada (endalgi vedeleb üks bike garaasis mille hea meelega annaks olematu rahaeest ära, aga ühele härrale ei sobinud kuulutus ja mina teda uuesti sisestama ka ei hakka. Nagu öeldakse et kui ei ole vaja , siis ei ole vaja ).

Isegi mina ei ole nii paranoiline, et oma kodulinna või vähemalt maakonna märkimist hädaohtlikult ebaturvaliseks pidada. No mida krt ma helistan kuulutusi läbi saamaks teada, et asi asub kuskil Võrus, kui omanik sealt ei liigu ja vidin ise sama palju maksta võib kui postikulu? Kui müüa ei taha, ära müü. Kui asi aga garaažis juba tungivalt jalgu jääma hakkab ja/või pappi ikkagi vaja oleks, siis küll leiad ka motivatsiooni erinevate keskkondade nõuetega kohaneda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”