Biker.ee foorumist - teata vigadest

Kasutaja avatar

Ronk
Postitusi: 1417
Liitunud: 10 Mai 2005, 20:44
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 62 korda

Re: Biker.ee foorumist - teata vigadest

Lugemata postitus Postitas Ronk »

daub kirjutas:

Kasutan tööl eraasjade jaoks Google Chrome, kus muuhulgas ühel kaardil enamuse ajast biker.ee avaleht, mida aegajalt lihtsalt värskendan, et vaadata kas uusi postitusi on tekkinud. Avalehel on üks reklaam, youtube video kujul, vaikimisi hääletu peale lülitatud ja ketrab otsast lõpuni vahetpidamata. Seesama mille kohta keegi kurtis, et pool ekraani ära okupeeris.
Aegajalt kuulan Youtubest töö kõrvale mõningaid muusikapalasid ja mind häiris pidevalt see, et Youtube ühtelugu ise ennast hääletu peale reguleerib. Ei osanud neid kaht asja esialgu omavahel kokku panna, kuni see reklaamvideo bikeri lehel aegajalt iseenesest häält tegema hakkas. Selleks, et see reklaamvideo mind juhuslikul hetkel ei ehmataks, on vaja iga kord, kui avalehte värskendan, see käsitsi pausile panna, kui ma lähemal ajal olen youtube kasutanud ja häält teisemaks reguleerinud.
Kuidas seda olukorda lahendada? Kas see video peab ilmtingimata lõputu kordusega jooksma, või võiks ainult 1-2 korda käia?

Ja krt pikalt otsisin et mis asi see kuskil häält teeb. Endalgi chromes üldjuhul 10+ tabi lahti ja nende vahelt üles leida see häältetekitaja oli esimene kord suht naeruväärne. Nüüd vähemalt selge, mis värk sellega on.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”