StreetMoto orienteerumissari 2014
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: StreetMoto orienteerumissari 2014
Ahoi,
sissejuhatuseks ka tänuavaldused korralduse poolele ja Neemele ekstra, et viitsis veidi stardis mu järgi oodata.
(aga samas ma ei olnudki kõige viimane, üks "õnnelik hilineja" laenas veel stardis miski 12.2o mu käest telehvoni, et ka kaarti küsida... kuna tal veel aku oli ka tühjaks saanud )
Endal sai küll miski paarkümmend versta enne lõppu rattaspido patarei otsa, aga umbes 280km tuli mul rajal maksimumpunkte välja pigistades...
Ehk et kokku selline 400km motopäev
(muidugi ma arvasin, et enam paremaks see statistika siin enam minna ei saa, aga nüüd saab võistleja veel lausa kaardil oma punktide läbimist näha..super!)
Aga jah, nii mõnegi punkti juures polnud linti üldse, või siis ainult olematu jupike ning samas punktid suht võsas peidus ! Endal muidugi hulga hiljem tagant teistele järgi sõites oli meeldiva üllatusena esimesi punkte ikkagi suht lihtne leida, kõik kenasti jälgedega "maha märgitud", või siis parasjagu motopiknik seal käimas...
Ahjaa, kus see meri nüüd nii väga ikka seal oli...veidi kõrkjaid, pisut lahtist liiva ja paar suuremat loiku, kus vesi ei käinud vist rattavõllinigi...sellist võinuks ikka kordades rohkem olla
Aga ma tahaks hoopis küsida, mis neetud komme see motoentusiastidel on VanaTallinnat igale poole vahele rüübata? Kui ma peale Kõrtsiteed järgmisel päeval mõtlesin, et seda õllega vaheldumisi küll enam kunagi ei joo...siis nüüd pidi seda lisaks õllele veel shampusega ka segama (alguses paar korda küll üritasin Vanaka pakkumistele vastu punnida...lõpuks ilmselt haarasin ise juba)! Ühesõnaga seltsielu lõppfaasis jälle hägused kohad sees ning järgmine päev kass peal, kas ikka käitusin korrektselt...ja pühapäeval oma laagri sain kokku ning mootorratta selga sobisin taas alles kaugelt peale keskpäeva. Ehk et aftekad tunduvad mulle küll karmimad katsumused olema, kui need sõidupäevad ise
Nojah, kokku ikkagist kena keik...ja vast õnnestub lõunaosariikidesse poodi sõitma ka ikka tulla!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.