vaja infi 46 aasta kievljanin k1b kohta...
Moderaator: Moded
-
nos
Teema algataja - Postitusi: 205
- Tsikkel: mamas pride
vaja infi 46 aasta kievljanin k1b kohta...
oleks hädasti vaja igasuguseid pilte, jooniseid ja logo.
üks onu taastab seda ratast. tahab teha võimalikult originaali lähedast.
probleem selles et tsikkel oli originaalis käsitsi värvitud, ka logo oli pintsliga paagile joonistatud. mul nüüd vastutusrikas töö samasugune teha ja käsitsi!!! selleks on vaja aga korralikku pilti.
kui kellegil on mingi pilt või joonis, ükskõik sis missugune... mul oleks hädasti vaja seda näha
niipalju veel, et seda ratast tehti aastatel 46 kuni 52 vist. peaks olema sis kiev, kui onu ei eksind... rohkem ei tea midagi
ette tänades
nos
üks onu taastab seda ratast. tahab teha võimalikult originaali lähedast.
probleem selles et tsikkel oli originaalis käsitsi värvitud, ka logo oli pintsliga paagile joonistatud. mul nüüd vastutusrikas töö samasugune teha ja käsitsi!!! selleks on vaja aga korralikku pilti.
kui kellegil on mingi pilt või joonis, ükskõik sis missugune... mul oleks hädasti vaja seda näha
niipalju veel, et seda ratast tehti aastatel 46 kuni 52 vist. peaks olema sis kiev, kui onu ei eksind... rohkem ei tea midagi
ette tänades
nos
Nos, vaata sellelt lingilt:
http://www.kmz.com.ua
Vaata alajaotust produktsija ja sealt mototsiklõ. Vaatama peab vene keeles, inglise all seda pole.
Logu sealt küll selgelt ei näe, kuid äkki saad kelleltki küsida. Tegemist Uraali tootmise tehasega Kiievis.
http://www.kmz.com.ua
Vaata alajaotust produktsija ja sealt mototsiklõ. Vaatama peab vene keeles, inglise all seda pole.
Logu sealt küll selgelt ei näe, kuid äkki saad kelleltki küsida. Tegemist Uraali tootmise tehasega Kiievis.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.