Itaalia 2014 Juuni
-
MotoGabriel
Teema algataja - Postitusi: 299
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Itaalia 2014 Juuni
Margusxx kirjutas:Kes sul selle kapitaalremondi tegi? Arvatavasti peaks sellistel töödel olema ka mingisugune garantii.
Jah, see lause sai sinna kirjutatud siis kui ma seda eelmise omaniku juttu veel uskusin. Hetkeseisuga enam paraku mitte.
XL1000 kirjutas:Blogi on ladusa jutuga ja loeks veel kui seal oleks midagi veel.
Mis ratta mootorist saanud on?Said õli kao suhtes selgusele?Lugesin siin blogist,et ratas on mootori kap remondi läbinud.Kui see nii on, siis on see ikka väga imelik.
Miks sa üldse reisil olles õli vahetama hakkasid?Äkki sa ei lasknud kogu õli välja.Minu rattal on ka vaja kahest kohast välja lasta,et kõik välja tuleks.
Ratta mootor on konkreetselt nii ribadeks kui olla saab ja teeb hääli mida ei oleks kunagi osanud ette kujutadagi. Õli hakkasin vahetama kuna "aknast" oli näha et otsas on ka minu üllatuseks. Enne igat liikumahakkamist lasen silmadega üle - jahutusvedelik, rehvirõhud, õlitasemed jms. Välja lastes oligi konkreetselt üle kahe liitri puudu, ja seda tegin karja mehhaanikute juuresolekul.
Blogiga katsun järgemööda tänasesse päeva järgi jõuda nii ruttu kui jõuan, loetavalt kirjutamine võtab aega. Kahjuks/Õnneks kes veel ära ei arvanud, siis jah viimased tunnid oleme nüüd eestis tagasi kuna ratas hakkas lihtsalt jalgevahel lagunema. Siiralt hea meel et niipaljugi koduni vastu pidas. Homme hommikul viin töökotta, siis saab lahti võtta ja näha mis seal sees toimub lisaks veel kogu välimisele vaatepildile. Aga nagu öeldud, lähipäevil kirjutan pikemalt ja põhjalikumalt, see oli ikka päris koomiline kuidas ükshaaval kõik üles hakkas ütlema masinal. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.