Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?

Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?

Lugemata postitus Postitas AzA »

will111 kirjutas:

...ma ütleks, et täiesti labane suhtumine on ka teisi selle tõttu idiootideks tembeldada, et nad omale räige raha eest mingeid ulmenahkasid ostnud ei ole ja selle asemel korra või paar elus need paranemised ära kannatavad. alati on risk jääda risti rekka vahele või saada mõne antitsiklisti poolt teelt lihtsalt välja rammitud ...

30-40km/h külili - klassikaline algaja viga, kurvis kruusapoiss asfaltil, kurv laiaks ja pläraki. Polo, 2 õhukest nn. dressipluuset ja kilejope prügikasti koos pisukeste nahatükikestega õlalt ja küünarnukilt. Õppisin vasaku käega allkirja andma. Nö. pöidla patjadest urgitseti kive oma pool tundi välja - tuimestuseta muidugi, aga seda polnud vajagi. Õnneks oli kiiver peas, jäi vähemalt lõug alles.
Kõik on tõesti ära paranenud va. see krdi põlv, mis aegajalt vastikult valu teeb. Patella pole ka enam selle koha peal, kuhu emme ta üsas asetas :( Liigub valesti, teatavaid spordialasid enam teha ei saa.

6 aastat hiljem pigijää. Kiirus oli umbes sama. Heldi tekstiil, motopaksu äritud Heldi nahkkindad (siiani kasutuses, kuna peopesad needitud) ja probikeri odavad saapad mälestuseks seinale rippuma .... ise poodi õlle järele.

Iga vigastus annab hiljem nii või naapidi tunda. Eriti vastikud on kõik võimalikud liigeste jamad. Viskab 50 ette, siis hakkab üks neverending ja everlasting athrostopi närimine pihta.

Milleks seda jama vaja on? 200€ pärast? No ei. Ulmenahk linnas on muidugi iseasi küsimus, aga siin teemas eespool nimetet strateegilisi kohti võiks ju pisutki kaitsta. Pole ju keerukas motoketsid, kevlarteksad, mingi tagi ja kindad hankida. Kasutatuna saab üsna odavalt kätte.

Üks asi on pilte vaadata, teine asi on reaalselt õnnetuskohal plätumeeste nõutusest osa võtta.
"Kas ma kõndima hakkan?"
"Õnneks ilmselt jah, sidemed näivad terved olema ja küll see põlv ka kokku lapitakse."
"****, kuradi kurat, miks ma pükse jalga ei pannud, **********."
"Nüüd on hilja jep, pea püsti, küll sõitma saad."
Väidetavalt 50kmh teepeenrale ja piki aeda paarkümmend meetrit.

Aga mulle meeldib.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”