Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
tfr kirjutas:Magasin hommikul sisse ja jõudsin alles peale 9 kodust startida. See tähendas seda, et Nõmme tee / Tammsaare ristmikul oli tavapärasest väiksem saba ja paistis, et saab isegi ühe fooritsükliga läbi, mistõttu ei hakanud tavapärasel kombel foori ette linesplittima. Heategu ei jäänud mõistagi karistamata - minu ees seisnud Audi rammis mingil hetkel tagurpidi käigu sisse ja asus hoogsalt tagurdama. Signaali ja karjatuse peale sai siiski nii seisma, et rohkem kui õrna kõksu vastu esiratast ei käinud. "Sorry, ma ei näinud, tahtsin teise ritta saada".
Miks see reavahetus seal oluline oli, jäi ka arusaamatuks - mõlemad read keeravad vasakule. Ja ta muidugi passis seal siis nii kaua, et saaks enne pööret sinna vasakusse ritta, et mina enam sama fooritsükliga üle ei jõudnud.
Mina sellise vihmaga küll seista väga ei tahtnud. ![]()
Aga, näited võib tuua sadu, aga eriti erutada nendest situatsioonidest ei lase.
Eile sõitis mingi taat neljakümnega, ees pikalt tühi, roheline tuli ees jne, sõitsin siis mööda, reastusin paraja varuga tema ette tagasi ning kohe anti tuutu.
Teinekord linesplittides esimeseks trügides on ka signaalitatud, ju ei mahu ikka hinge et miks keegi peab enne minema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.