Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: Sõiduvarustuse vajalikkuse selgeks tegemine sõbrale?

Lugemata postitus Postitas will111 »

See on kõik õige, et mingi varustuse (üldiselt leian siiski, et igaüks vastavalt hetke võimalustele) peaks omale ikka selga panema. Mingid saapad ja põlve kaitsev moodustis oleks vast esmane, peale kiivrit muidugi. Kinnas on ka hea asi. Jope enam tingimata nii spets olema ei pea, võib ka vabalt mingi plastik kaussidega "võrksärgi" näiteks sinna jope alla pista. Aga need asjad saab kõik vajadusel ka üsna soodsalt kätte, pole tarvis kulutada tingimata üle poole tonni eurtsi. Kui sõidad juba teadlikult nii, et püüad piire kuskil siis võiks olla see järgmine moment, mõelda samm kangena kaitsevarustuse peale.

Rollerit mingi ajani samastati jalgrattaga, mis arvate, äkki põhjusega? Rolleriga vähemalt ametlikult eriti üle 50 sõita ei saa, ja kukkumine...kui see tuleb, on väga madalalt. Mina mõtlesin selle peale nii, et rolleri seljast nagu otseselt kukkuda väga ei saagi sest sa lihtsalt astud sealt maha kui shit hakkab tiivikut tabama. Ja öelge mis tahate aga kiirus 50 kõmmi max ON tegelikult väga marginaalne, see on ju tõesti vaid pisut rohkem kui suurem osa meist on võimelised kasvõi tavalise jalgrattaga saavutama.
Vigastused ongi leebemad vast seetõttu, et rolleriga kukkumine on "teistmoodi" ja kiirused ning nende saavutamine väiksem/aeglasem. Endal üsna lühikese rollerisõidu karjääri jooksul rolleriga kukkuda ei õnnestunud. St. roller pani matsu küll, mina kasutasin "astu maha ja jookse eemale" tehnikat, nendel kordadel igatahes toimis :lol:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”