StreetMoto orienteerumissari 2014
Re: StreetMoto orienteerumissari 2014
Tervitused ka minu poolt!
Tänaseks olen nüüd minagi Tartumaale koju jõudnud. Sai veidi pikem ring käsile võetud ja vahepeal haiglaski puhatud.
Muretsejatele nii palju, et olen täitsa elus. Luud on kokku klopsitud ja fikseeritud ning elu läheb jälle edasi. Ratas jääb nüüd küll veidikeseks garaaži puhkama. Kahjuks!!! Kui muidugi Pällil ei tule isu minu võrriga sõitma minna.
Soovin väga tänada
Triipu, kes oli väga hoolitsev ja tänud ka selle eest, et ta minu fotoka finišisse viis ja mu sõidu ikkagi ära lõpetas. Maiule aitäh
, et oma vett mulle ohverdasid!
Kindlasti ei jää ka tänamata A2VP. Tema oli see, kes jäi mulle seltsi nii kauaks, kui Neeme mulle järgi jõudis. Lõbus oli, aitas ära unustada valu, mida pooleks murdunud rangluu tegi.
Tänud muidugi ka kõikidele muretsejatele!
Neemele tänud väga laheda ürituse eest! Vahva oli! Huvitavaks tegi ürituse see, et punktid ei olnud kohe hästi leitavad, kuigi paljud punktid sai leitud ikkagi teiste abiga, kes ennem mind kohale olid jõudnud ja peiduka ette näitasid. ![]()
Mingiks ajaks on nüüd minu sõit sõidetud ja Pärle võib rahulikult hingata ,et ma tal saba peal ei talla.
Pärle, sa oled ikka kõva tegija!
Kohtume Poodi Manos, kus mina jään kahjuks kaasaealajaks!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.