tõmbab küünla märjaks..

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
pegasussky

tõmbab küünla märjaks..

Lugemata postitus Postitas pegasussky »

on selline probleem et kunagi 1 kuu tagasi läx roller katki otsisin viga aga ei leidnud..siis leidsin et väntvõll kõver ja väntvõlli otsa tihendid olid ka läbi...vahetasin k6ik 2ra aga ikka t66le ei l2he peksad vänta siis t6mbab jumala kyynla märjax..oskate aidata midagi..tänuD
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

kas säde on?
Äkki küünal läbi võtad küülna maha on säde aga surve all ei ole?
Mudakoll

Teema algataja
pegasussky

säde on ilma surveta hea..lubas ka isegi yhe korra aga kyynla t6mbab jumala märjax..
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

pegasussky kirjutas:
säde on ilma surveta hea..lubas ka isegi yhe korra aga kyynla t6mbab jumala märjax..
Proovi uue küülnaga ja kui ei aita siis asu karburaatori kallale. On juhtumeid, et nõel on kinni jäänud, ujuk kinni jäänud, see pesa kuhu nõel sisse läheb võib koos nõelaga kaasa tulla jne.
Proovi ilma õhupuhastita, sest siis saab ta rohkem õhku ja vähem bensiini peale.
Mudakoll

Teema algataja
pegasussky

ongi ilma õhupuhastajata aga ta vist ujutab yle või midagi..või siis kyynla viga..et surve all ei ole sädet

Teema algataja
Kiku

Lugemata postitus Postitas Kiku »

mul tõmbas kah koguaeg küünla märjaks ..vahetasin küünla ära!
Kasutaja avatar

jax1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jax1 »

Saab liiga palju benzu peale, või äkki on süüde vale, et säde tekib valel ajal :wink:

Teema algataja
Empire

Lugemata postitus Postitas Empire »

Sul võib süütepool läbi olla mul oli sama jama säda väljas jumala hea aga käima ei lähe lõppuks vahetasin süütepooli ära ja ma ei jõudnud starterit vaiutadaki kui masin juba käis 8)

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Hmm..viga võib olla juu küünlas, aga sama võib sul olla ka s**t kütus mis ei taha väikse sädeme jures plahvatada!

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

jap olen nõus.. mul maal oli rollal niimodi seisis nädal aega ja siis ei tahtnud käima minna aga siis võtsime küünla maha ja lasime leegigaka selle küünla soojaks ja lasime sealt küünla august bena sisse (sustlaga) ja pärast käras küll....
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”