Rumalad küsimused 2

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

p6rguline kirjutas:

Küll aga pean ma mainima, et siin on viimasel ajal seoses võimu vahetumisega hakanud olema vägagi vinge tsensuur postituste osas. Ma ei näe, et see üle mõistuse õige oleks. Mõistan ka, et kriitika ei ole meeldiv taluda. Sellest hoolimata ei peaks siiski kustutama kõike mis au pihta käib või siis minu kogemuse põhjal on terake valesti vormistatud. Kustutamise hetkeks oli ju kogu info olemas mis on nõutud.

Räägi väga vingest sensuurist ja kriitikast lähemalt.
Tead ikka, et solvava alatooniga tekst pole kriitika vaid lihtlabane sõim või katse kedagi ala- või naeruvääristada. Konstruktiivne kriitika on alati teretulnud, ilkuv eestlaslik irin-vigin-ilkumine küll mitte. Mine ela oma raske olme- või tööstress ja raske lapsepõlv kusagil mujal välja.
Kui sulle kellegi nägu/kirjaviis/kasutajanimi ei meeldi, siis selleks on erasõnumid.
Mis müügikuulutustesse puutub, siis seal on kolm lihtsat punkti mida jälgida - kui seda ka ei viitsi, siis moderaatorid ka eriti ei viitsi.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Mine “Ajaviiteks...”