vana mees tahab tsiklimeheks

Teema algataja
Raudpolt
Tsikkel: BMW F750 GS, 2024.
Tänanud: 3 korda

Re: vana mees tahab tsiklimeheks

Lugemata postitus Postitas Raudpolt »

AzA kirjutas:

Esimese tsiklisõidu trahvi sain mina näiteks autoroolis. B oli all olnud 7 aastat, paras aeg, et harjuda. Aga rattal olles on kiirusetunnetus hoopis teine ja kohe rooli hüpates tundub linnas 80-90 sõita täiesti normaalne.
Jälgi autos spidomeetrit, nn. tagumikutunnetus läheb natuke paigast ära.:-)
Sõites tuleb harjumatuid pisiasju veel. Näiteks enamusel ratastest ei lülitu suunatuli ise välja. Suuna lüliti all on pasuna nupp. Selle teemaga maadled mõnda aega.
Vastukeeramine on täiesti ajuvaba alul, aga harjud ja lõppeks, no on ikka vahva küll.
Ma olen küll nolk sinu kõrval, aga sooja soovitusena soovitan peale kiivrit ja seljakaitsmega jopet võtta minut ja peale vedida nn. neeruvöö. Hoiab alaselja soojas. Ah, mis ma pläran, tead ise ilmselt ka.

Iga tarkus ja kogemus tuleb kasuks. Mul on moned varustuselemendid ostetud ka. Sh. Neeruvoo ja vihmajope.
Eks pisitasa tuleb juurde osta..
Katsun lubadega septembrilopuks ikka yhelepoole saada. Rattaost jaab toenaoliselt talvepeale. Siis kevadel hea kohe lenksu hypata

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”