Tüdrukud, mis rattad teil on?

Kasutaja avatar

Luuk
Postitusi: 16
Liitunud: 22 Juun 2010, 20:31
Tsikkel: Honda CB600F Hornet '06
Asukoht: Tallinn

Re: Tüdrukud, mis rattad teil on?

Lugemata postitus Postitas Luuk »

Omal ajal, kui ma veel päris heleroheline olin, siis vaatasin ikka bike'de poole ja saatsin seenele kõik, kes mulle vähegi muud tahtsid pakkuda. Eelmine suvi saigi siis soetatud Suzuki GSX600F, 92.a. kui ma ei eksi. Minu 163cm pikkuse juures päkad ulatuvad maha ja sõita saab, kuigi veidi kobakas on. Eks tunne, olek ja minek oleks parem, kui sel mootor ka töötaks, garaazis ta vedeleb ja sõita sain vast 15km, möödunud laupäeval võtsin sealt esimese doonorjupi.
Lootuse kaotanud, uut/vana/kasutatud mootorit leida, ostsin käesoleva aasta mai lõpus Suzuki GS500U, 2007.a. See on selline naked klassikaline pill, ei siga ei kala, minusugusele algajale linnavahel tiirutamiseks sobib küll ja kui külili keeran, siis jaksan ise püsti tagasi ajada :) Täna tundsin, et võiks siiski veidi äkilisem minek olla... mine tea, ehk ongi hea, et ei ole :roll:
Pikema tiirutamise peale väsisid käed ära, arvan siiski, et see on tingitud Tallinna tänavatest, jubedalt ikka raputab. Ei mäleta, et Tallinn-Saue-Tallinn ots oleks niiviisi käsi väsitanud.
Teine valik, mida kaalusin, oli 600-ne Yamaha Diversion, aga see on törtsa kõrgem ja juba poes polnud sellist "tagumikutunnet".

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”