Otsin huvilisi kellega Tabasalu kardirada masseerimas käia → Re: Otsin huvilisi kellega Tabasalu kardirada masseerimas kä

Teema algataja
dsomnus
Tsikkel: zr7

Re: Otsin huvilisi kellega Tabasalu kardirada masseerimas kä

Lugemata postitus Postitas dsomnus »

Pakun välja et võiks miski numbrite või emailide listi kokku panna kellele siis tekstida/kirjutada kui kallutamise tuju peale tuleb.

Will: alates kahest inimesest tuleb valja. Peab miski tunni ette teatama ka. Rada on jah väga heas korras, sile ja grip korralik. Ja kuna see ikkagi kardirada, on kiirused suht väiksed (u. Kuni 100km/h sirgel) nii et kukkumine suht ohutu ning miskit asfalti rebivat monstumit pole tarvis. Olen seal korduvalt korralikult rajalt välja sõitnud ja iga kord ratta selga jäänud.

Unimyts: kui hommikul kell 10 tahad minna siis ma vaidlustaksin su kasutajanime valikut :) Akki lahme miski louna paiku? Või 11 kui just vara tahad minna? Et kymneks sinna jouda peab pea et tööpäevalikult vara ärkama. Kuid kui hiljem ei sobi siis olen ikka käsi. Saadan sulle PM'is oma numbri.

Ishijupp: 10 raha tunni eest. Selle ajaga olen ma kõikidel kordadel kui olen käinud endal korralikult isu täis või paagi ohtlikult tühjaks sõitnud. Pluss see et ühe kiirusületamise trahvi eest saad seal turvalises atmosfääris hea mitu korda end tühjaks sõita. Õpib asju ka kiiremini sest saad korralikult tehnikale pühendada selle asemel et autosid, lapsevankreid ja kruusast asfalti vältida. Minuarust igati eluterve kompromiss.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”