Itaalia-Prantsusmaa august 2014

Kasutaja avatar

Teema algataja
urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Itaalia-Prantsusmaa august 2014

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

jaanus50 kirjutas:

Suures plaanis tundub mõte huvitav ja kattub minu suunaga, kuigi mul oli mõtteks, et tuleks ka Mont Blanci lähistelt "läbi lipsata". Transiit päevadel ma liiguks 800 + kilomeetrit (üleeelmisel aastal Ungarisse ja eelmisel aastal Horvaatiasse liikusime sellise taktikaga). Hetkel ma pakuks ennast ka osalema selles tripis 1 ratta ja 1 hingega 70% kindlusega.

Meil oli ka Mont Blanc mõttes,aga see ajaks ajakava natuke liiga tihedaks,läheme teine kord ja teise marsruudiga.Minnes tahtsime just Itaalia seda osa(Piacenza ja Genova vahel) ,mis kaardil märgitud on, neid nö SS teid mööda liikudes vaadata.Tagasi oli plaan tulla läbi prantsuse alpide lõuna serva,siis Šveitsist üle aplide ja alpide põhja külge mööda tagasi Saksamaale.
Esimene-teine päev olekski kindlasti pikemad.Start Tallinna külje alt oleks väga varakult näiteks 6-7 paiku hommikul.Miinimum programm on Augustow või ka edasi,kui jaksu on.Teise päevaga kuskile Katowice-Ostarava(tšehhi) piirkonda ja sealt juba võtaks rahulikumalt.Lõpp punkt oleks Cannesi ja Nizza vahel olev kämpa(oleme seal olnud).Plaanis seal paar-kolm päeva meres käia ja muidu olla.Kiiruseks on meil planeeritud legaalne väikese plussiga.Rattad minul TDM ja sõbral Honda X11.
Kui oled sel päeval tulija,siis täpsemalt võid privasse kirjutada.Stardi päev on ainult paigas ja muutmisele ei kuulu.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”