Full Throttle Drag 2005

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

Ja mina soovitan : pamamamampaprpap : http://www.imageshack.us/ -Behold :lol:
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

madone kirjutas:
Jack kirjutas:
Sain ma nüüd siis õieti aru, et Mad sai teise koha!

Kui see nüüd niimoodi on siis palju õnne :bsmile:
1 siiski :P
Siis ma saingi valesti aru :oops:

Aga s..tta sellest et esimene - ikka soovin õnne :lol:
Harva kodus

Tony
Tsikkel: 2001 Yamaha Fazer 1000

Lugemata postitus Postitas Tony »

Krt see pilt.ee on üks paras p*** Thnx vihjete eest hmekk :)
http://images.koffer.ee/editimg.php?pageno=0
Mnjah ka see kohver on üks imelik koht...
Kasutajanimi siis: tartukiire
ja Parool: blu0gtzaoxn
Viimati muutis Tony, 19 Juun 2005, 16:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

To Tony:

midagi sai nüüd valesti, see koffer kõsib kasutajanime ja parooli, pilte ikka ei näe :cry:
Harva kodus

Teema algataja
mad_dog

Lugemata postitus Postitas mad_dog »

Jack kliki: vaata enda pilte . Õnnitlused võitjatele :wink:

Teema algataja
aikju

Lugemata postitus Postitas aikju »

äki keegi paneks tulemused ka siia üles või annax vihje kus näeb...
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

600cc

1.mina
2.mati
3.erlend
4.sepp

ühtlasi sõitis mati välja eesti rekordi 10.8

tonnastest võitis nigga

Teema algataja
aikju

palju õnne matile ka aja tegemises aga ikkagi mis toimus 1000 klassis...1nigga . 2...3...4...

Teema algataja
Olds

Lugemata postitus Postitas Olds »

Tänud neile, kes käisid. Kahjuks küll ei saanud pakkuda publikule täit vaatemängu, kuna outlaw klassi lihtsalt polnud võimalik kokku Lauril tagasilla probleemid, Erkkil auto pooleli, Kaimol auto pooleli jne)
panna ja ka Soomlastel tekkis probleeme tulekuga...Kuid loodan, et vähemasti need kes käisid jäid rahule.
Suured tänud ka publikule, kes ennast viisakalt üleval pidas. Loomulikult oli ka neid kergeusklike, kes üritasid ilma piletita sisse saada ja keda tuli mööda põldu taga ajada kuid see on ju loomulik, et igal võistlusel seda esineb ;)
Samas sooviksime järelkaja ka "puuduliku osa kohta." Kellel jäi silma midagi sellist, mida võiks/saaks järgmisel aastal parandada/paremini teha, siis andke sellest julgelt teada. See, et BHRA-l segadusi esines kuulen ma praegu esimest korda kui aus olla. Ei oska kommenteerida, mis selle põhjustada võis kuid loodame, et järgmisel aastal sama viga ei tehta
Kokkuvõtlikult- tänan kõiki, kes osa võtsid ja ka loomulikult pealtvaatajaid.
Ja loomulikult veel palju õnne Marek Virves`ele, Eesti rekordi puhul!
Kasutaja avatar

madone
Mode

Te võiksite oma süsteemi eesti pärasemaks muuta...

1. Esimene aeg läheb kokku teise ajaga, kolmas neljandaga jne....
2. Eliminaatoris ei tohiks jääda momenti kus kolmandale kohale sõitnu ei saa enam 2-e kohapärast võistelda ning 2 kohapärast võistleja ei tohiks jääda ilma proovida ka 1 kohta võita.

st. kui esimese sõidu kohe pähe saad siis peaks olema võimalus ka veel esimeseks saada!

Muidu on kohe kõik otsustatud ning saab vähe sõita kah!

Dragraces ju oleneb kõik suuresti õnnest ja juhusest.. seega rohkemate sõitude põhjal selgitaks ikkagi parima välja!

Mis veel?

Tonnaste seas peaksite tegema klassi "pikad jupid" ja stock rattad, peale tillipikenduste ilmumist lühikeste kiigedega kodanikud enam võistlema pole suurt tulnud - ma üls imestasin, et üks tegelane oma punase stock cbr RR-ga joonele tuli - au talle!

Mida rohkem osavõtjaid kohale meelitate seda parem teile ja kõigile.. tänu sellele tuleb ka rohkem publikut! Mitmed tuttavad jätsid tulemata kui kuulsid, et ainult 4x600cc ning 5x1000cc ratast oli ja vaid paar poolkõva meeriklast.

Et nuh mai tia.. mõelge mehed! Kui nii paljude karikate tegemine kulukaks läheb siis tehke mootorratastele mini variandid ja cheap way!

Tööriista komplekte jms. auhinnaks osta pole suurt mõtet... või näiteks 1 velg... parem katke selle summa eest oma korraldus kulusid või makske tegijatele palgaks!

Aga õli võite kinkida küll :roll: :lol: see kulub alati ära!

Ma nüüd ei ütle seda pahapärst vms. aga tööriista kompl. kinkimine on ausaltöeldes solvav.. ükskõik mis kohale ka ei tuleks! Kui sa juba osaled sellisel võistlusel siis on sul ka reeglina kõik vajalikud tööriistad ja värgid juba eelnevalt olemas ;)

Mida ma nüüd endaomaga teen? Müüa seda kah ei kõlba juba sellepärast, et kingitud ning teiseks on kõristiga võti pe***s :D pole veel ühtegi polti ega mutrit sellega keeratud aga näed, katki juba... nii ei saa vapsee rallit sõita!

Näiteks kasutatud rinka rehvide kinkimine poleks üldsegi mitte halb mõte! Dragis on oluline, et aint keskel mõned millimeetrid kummi oleks! Tutikat poleks mõtet välja anda kuna sellega võistlema nii ehk naa eriti tulla ei tahaks! Tänu sellele saaksite ka kindlasti rohkem publikule showd.. ala kummi põletamine!

Mõtlete, et miks küll enamus 600cc kummi ei põleta? Ma parem ei hakka mainimagi palju maksab Mati tagakumm :wink:
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

suured suured õnnitlused OTILE :bsmile: kutt tõesti vääris seda võitu ja oli kõik selleks teinud... täiega oli selle ära teeninud :)))!!!!
õnne ka kõigile teistele :)))

nii olds .... soovisid kriitikat hoia nyyd alt :lol: :lol: :lol:
yritusele sisenedes nõutaxe meilt 50eeki... et äkki me ei osale ikka ja tahame tasuta yritusele saada valetades et me osaleme.... mis siis,et meil olid eelregamise paberid näpus ja kõik oli juba ette ära makstud + veel rattad kärus... sellet polex midagi, aga kuna jama tekkis sellest, et härral polnud meile raha tagasi anda ja pidime tublisti sebima, et me saax härrale täpse raha anda.

panen siis kirja mõned asjad mis rohkem häirisid :)
1) asi algas juba suht ebameeldivalt ennast kohapeal kirja pannes kui kena blondiin viitsis minult ja madonilt lube kysida.. me tuleme rattad kärus ja tõesti polnud lube kaasas...
2) numbrid aeti koguaeg sassi, kyll pandi mind nimepidi teiste rataste peale sõitma ntx kellegi teise ratta nr ja minu nimi. Õnnex saime asja alalti enne selgeks kui asi paberile läx..
3) perek nimex on mul VääT ja ka kõigis minu poolt täidetud paberites olin ma VääT ,aga kummalisel kombel sai minust korraldajate jaoks VaaK.seda sai ka kaks korda öeldud mingitele neoon-vestidega mehikestele.... tulemus ikka null... olin Vaak edasi :lol:
4)kuusk ikka jamab teil täiega... tore on stardis tuure üleval hoida 1rida kollaseid juba põleb,närvid pingul,pöörded yleval,ja ohh imet teist rida kollaseid ei syttigi... kyll aga oli hea lasta seal stardijoonel mootor keema, siis väike paus u 2min ja siis sõida oma keeva mootoriga :lol:
5) lagi oli kui peale pool v finaali sõitu oleme meie 600-te mehed ilusti telgis koos ja siis tuleb meie juurde telki yks vestis vennike ja kysib et kes selle viimase sõidu teil võitis, kahjux me ei suutnud keegi naeru pidada... sry selle venna ees,et naersime... aga see oli tõsti yllatav kysimus, et kohtunik v kes iganes ta ka polnud tuleb kysib osalejalt kes võitis :lol:
NIGGA kirjutas siin kunagi nii: Sa ei saa võrrelda pärnu üritust ja bhra korraldatud võistlust...
neid ei saa jah võrrelda... mul pole pärnu kohta mitte ainsatki paha sõna öelda :)

materdage nyyd mind.... ma karastatud... :twisted:
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

madone kirjutas:

Ma nüüd ei ütle seda pahapärst vms. aga tööriista kompl. kinkimine on ausaltöeldes solvav.. ükskõik mis kohale ka ei tuleks! Kui sa juba osaled sellisel võistlusel siis on sul ka reeglina kõik vajalikud tööriistad ja värgid juba eelnevalt olemas ;)

Mida ma nüüd endaomaga teen? Müüa seda kah ei kõlba juba sellepärast, et kingitud ning teiseks on kõristiga võti pe***s :D pole veel ühtegi polti ega mutrit sellega keeratud aga näed, katki juba... nii ei saa vapsee rallit sõita!

Näiteks kasutatud rinka rehvide kinkimine poleks üldsegi mitte halb mõte! Dragis on oluline, et aint keskel mõned millimeetrid kummi oleks! Tutikat poleks mõtet välja anda kuna sellega võistlema nii ehk naa eriti tulla ei tahaks! Tänu sellele saaksite ka kindlasti rohkem publikule showd.. ala kummi põletamine!

Mõtlete, et miks küll enamus 600cc kummi ei põleta? Ma parem ei hakka mainimagi palju maksab Mati tagakumm :wink:
Juba vanarahvas ütles, et kingitud hobuse suhu ei vaadata :wink:

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Mõtlete, et miks küll enamus 600cc kummi ei põleta? Ma parem ei hakka mainimagi palju maksab Mati tagakumm
Pirelli Dragon S/C pro (supersoft) 3700.-
Kasutaja avatar

madone
Mode

Motopaks kirjutas:
madone kirjutas:
pikk nutt ja hala
Juba vanarahvas ütles, et kingitud hobuse suhu ei vaadata :wink:

motopaks
Jah mis ma siin ikka vingun, loodame et järgmine aasta tehtud vigadest õppust võeti! ;)

Tänud sepale! Nüüd paar kuud aega ratast putitada ning rockracel kohtume taas joonel! Vahepeal tuleb aga ühestkoos meeldivalt bikerfest üle elada!

Teema algataja
aikju

Tätsa nõus.

Tonnaste seas peaksite tegema klassi "pikad jupid" ja stock rattad, peale tillipikenduste ilmumist lühikeste kiigedega kodanikud enam võistlema pole suurt tulnud

Teema algataja
Olds

No ja kui palju neid pika kiigega tsikleid siis on, et peaks eraldi klassi tegema?
Kasutaja avatar

madone
Mode

Olds kirjutas:
No ja kui palju neid pika kiigega tsikleid siis on, et peaks eraldi klassi tegema?
hetkel 5-6 kindlasti tuleb neid juurde!

Eraldi klass eraldi klassiks.. see ei maksa ju suurt midagi teile, just tuleb kasuks! Rohkem võistlejaid ning auhinnaks kärab ka paljas karikas...

minu tagasihoidlik arvamus!

Iseasi on viitsimises....
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

eks see http://www.rbracing-rsr.com/topfuel.html kiigepikendusest algab...
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

tfr
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

madone kirjutas:
Te võiksite oma süsteemi eesti pärasemaks muuta...

1. Esimene aeg läheb kokku teise ajaga, kolmas neljandaga jne....
See ei tööta kohe üldse ilma miinusringita süsteemi puhul (mida enamasti kasutatakse), kuna siis langeb üks kahest tugevamast kohe esimeses ringis välja ja kaheksase eliminaatori puhul on finaalis koos tõenäoliselt 1. ja 5., mitte kaks tugevamat.
TransAlp '02
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Seda eliminaatori süsteemi ei ole vaja üldse muuta. See on täiesti normaalne. Nagu eelkõneleja juba ütles - kahte tugevamat ei saa kohe esimeses ringis kokku panna, sest see ei ole kah normaalne, kui ajasõitude põhjal teine võistleja eliminaatoris viimaseks jääb.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Nujah.. nii või naa jääb see parajaks lotoks :(

Teema algataja
Olds

Tulemused leiate sellelt lehelt: http://www.ftc.ee/ftdrag-05-tulemused/
Kasutaja avatar

madone
Mode

(w) to olds
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

madone kirjutas:

Tööriista komplekte jms. auhinnaks osta pole suurt mõtet... või näiteks 1 velg... parem katke selle summa eest oma korraldus kulusid või makske tegijatele palgaks!

Aga õli võite kinkida küll :roll: :lol: see kulub alati ära!
ära nuta ma sain viljandis kaks patja :lol: :lol:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”