Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
kiire ja rumal küsimus.
Huvitav, pidevalt esitavad inimesed kiireid küsimusi. Kas aeglasi küsimusi ka ette tuleb ja kuidas võiksid need kõlada?
Üks aegluubis küsimus siis oleks,leidsin kapi põhjast 3 Saarema X tugeva humalaga ALK 7% ja best before:22.05.11.õllet, mille eit oli kunagi ära peitnud
huvitav kas tasub proovida?voi joodaks mõnele ära,täitsa selge kraam on muidu
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Peale pasale ajamise muud ohtu pole. Kui korralik seedimine, siis ei juhtu sedagi
Kust võib leida kõige soodsamaid lennupileteid, sooduapakkumisi(Eesti-Buenos Aires-Eesti)?
erkop kirjutas:Kust võib leida kõige soodsamaid lennupileteid, sooduapakkumisi(Eesti-Buenos Aires-Eesti)?
Sa lubasid ka naisele, et järgmisena külastate MM-i vóitnud riiki?
MMiga ei ole siin mingit seost. Naisega on seost niipalju, et ta ootab mind seal.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
Mihkel555 kirjutas:Pole glt rumal küsimus, aga kes jalka võidab? Keegi kindlalt teab.
finaali 56 minutil paneb Eesti suluseisuga mängu kinni.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
simp kirjutas:Mihkel555 kirjutas:Pole glt rumal küsimus, aga kes jalka võidab? Keegi kindlalt teab.
finaali 56 minutil paneb Eesti suluseisuga mängu kinni.
Matti Nykänen teab täiesti kindlalt:
"Se on ihan fifty-sixty miten käy."
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 25 korda
millest võib tulla selline asi, nimelt viasat on hdmiga ühendatud resiiverisse ja sealt hdmiga telerisse.. Kuid pilt ja hääl on natu nihkes.
Ma saan aru, et viasat on ühendatud kodukinosse ning sealt edasi telekasse?
Vaata, ega telekal pole hääl peale jäänud, see võib tekitada sellist effekti, nagu kirjeldasid.
Kodukinol ja telekal on mõlemal eraldi sisendite valimise võimalus. "Input" peaks olema vist üldlevinud nupp pultidel. Vaata, kas need kattuvad.
See on teada probleem, loe näiteks siit: HDMI's Lip Sync and audio-video synchronization for broadcast and home video
Ehk siis variandid on:
1) telekas ei oska seda
2) ressiiver ei oska seda
3) kasutad sellist kaablit, kust HDMI 1.3 läbi ei lähe
Seda viimast probleemi ei tasu alahinnata - mul kulus PS3-st läbi ressiiveri 3D-pildi telekasse saamiseks poolteist päeva ja mehine kogus roppe sõnu, enne kui avastasin, et kamm kaablis on.
Palm. kirjutas:Milline aftermarket summuti sobiks 1999 aasta Suzuki Gsx-R 750-le ning kas kellegil on seda sümboolse raha eest ka pakkuda?
Keegi oleks nõus loovutama kast õlut mulle, ehk siis panustama selle Argentiina võidule? Kui ja siis andke märku.
Palm. kirjutas:Palm. kirjutas:Milline aftermarket summuti sobiks 1999 aasta Suzuki Gsx-R 750-le ning kas kellegil on seda sümboolse raha eest ka pakkuda?
Soovis oli mingi 60€ müügis, paned ise sobima.
-
- Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
- Tänatud: 25 korda
tfr kirjutas:See on teada probleem, loe näiteks siit: HDMI's Lip Sync and audio-video synchronization for broadcast and home video
Ehk siis variandid on:
1) telekas ei oska seda
2) ressiiver ei oska seda
3) kasutad sellist kaablit, kust HDMI 1.3 läbi ei läheSeda viimast probleemi ei tasu alahinnata - mul kulus PS3-st läbi ressiiveri 3D-pildi telekasse saamiseks poolteist päeva ja mehine kogus roppe sõnu, enne kui avastasin, et kamm kaablis on.
Äkki täpsustad seda kolmandat punkti.
-
- Tsikkel: Tracer 7GT
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Mul on telekas ühendatud ressiiveriga läbi ARC (Audi Return Channel) HDMI pesa. See tähendab, et telekas juhib ka ressiiverit. Kui lülitan teleka sisse, siis lülitub sisse ka ressiiver ja kõik heli, mis on telekas juhitakse ressiiverisse. Viasat tüüner on ühendatud telekaga ja see heli läheb samuti ressiiverisse. Pildi ja helinihkeid ei ole täheldanud.
Algul selle ARC pesast heli saatmine ressiiverisse ka ei õnnestunud, aga peale ressiiveri manuaali vaatamist sai asi tööle.
stev666 kirjutas:tfr kirjutas:3) kasutad sellist kaablit, kust HDMI 1.3 läbi ei lähe
Seda viimast probleemi ei tasu alahinnata - mul kulus PS3-st läbi ressiiveri 3D-pildi telekasse saamiseks poolteist päeva ja mehine kogus roppe sõnu, enne kui avastasin, et kamm kaablis on.
Äkki täpsustad seda kolmandat punkti.
Ma selles osas, et MIS seal kaablitel täpselt vahet on, jään kahjuks võlgu. Aga midagi on, igatahes miski ürgse kodus vedelenud markeerimata kaabli asendamine uue poest ostetuga, kus oli kirjas et "HDMI 1.4 compatible", pani asjad lõpuks tööle.
-
Kust soodsalt 215/50 R17 autorehvi jooksu soetada saab ?
Kiiruseindeks ja raskuseindeks ei oma erilist tähtust
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Mul on 87a transalp. Manual näeb ette klapivahed kõikidel klappidel 0.1mm. Seda ainult 87a alpil, 88a alates on sisselaske ja väljalaske klappidel erinevad need vahed.
Küsimus, et kas see on õige, et kõik klapid 0.1mm peale regullida? Minuarust mootori ehituselt pole mingit vahet, on ta nüüd 87 või 88 või 89a. Millest see klapivahede erinevus manualis tuleb? Sigalollid küsimused ilmselt, aga ega muidu ma targemaks ei saa.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Võibolla muudeti mõnda materjali klapp/nookur/nukkvõll ahelas.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Aga igaltpoolt loen, siis kõigil ratastel on väljalaske klapivahe suurem, kui sisselaske oma. Millest see tuleb, et minu omal need ettenähtud samasuureks?
Tere
Kas keegi teab kus saaks sisenuute lasta freesida ja kui palju selline töö üldse maksaks?
Tervist!
Kas keegi oskab öelda kust/kellelt rentida liivapritsi Järvamaal või lähiümbrusest ? (Auto oleks tarvis ülelasta)
Johannes

-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
sinilind123 kirjutas:Aga igaltpoolt loen, siis kõigil ratastel on väljalaske klapivahe suurem, kui sisselaske oma. Millest see tuleb, et minu omal need ettenähtud samasuureks?
Väljalaske klapid saavad rohkem kuuma nii öelda ja paisuvad rohkem, sellest ka suurem klapivahe. Miks Sinu rattal see sama on sisselaskega, ei tea. Ka minu saagidel on klapivahed sisse- ja väljalaskeklappidel sama.
priit50 kirjutas:Tere
1) Kas keegi teab sellist massinat või tehnilist seadeldist, kus oleks selline ava, kuhu sisse istub 21 nuudiga 22mm võll?
2) Kas keegi teab kus saaks sisenuute lasta freesida ja kui palju selline töö üldse maksaks?
Kiviõlis taastatakse igasugu keerulisemaid võlle/avasid, hammasrattaid.
Ferrel AS Kiviõli filiaal
Registrikood 10317956
Lepa tee 88 KIVIÕLI 43121
Telefon 3358753
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
http://ristmikud.tallinn.ee/remote.php?p=8882
bitter kirjutas:Kas Liivalaiast Pärnu mnt-le vasakpööre on endiselt keelatud?