Õnnetused mootorratastega [2014] → Re: Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

Luuk
Tsikkel: Honda CB600F Hornet '06

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas Luuk »

tfr kirjutas:

Mulle on foori taga korra sisse sõidetud - seda tegi ees seisev auto, kes raius lihtsalt ühel hetkel tagurpidikäigu sisse ja andis gaasi. Kuidas sellises olukorras spetsialist käituma peaks?

Minul on autoga sõites niiviisi kaks korda sisse kärutatud, esimesel korral arvas härra, et ta peab kõrvalteelt peateele väljasõitu oodates peateelt kõrvalteele sõitvale Transitile ruumi tegema, lappas tagurpidikäigu sisse ja tuli kärukonksuga mu sõidukile piki numbrimärki, minu taga seisis veel üks auto, teha polnudki nagu midagi. Härra üritas pärast kogu süüd hoopis Transitivenna kaela ajada, et miks tema keerab peateelt kõrvalteele??? Lõppeks suutis keegi korravalvuritest talle ikkagi telefoni teel selgeks teha, et tema peab oma manöövrite ohutuses veenduma. Väljas oli oma 15 pügalat külma, hoolimata sellest sundisin härrat sealsamas külma käes kindlustuspabereid täitma.
Teisel korral kärutas miski tipsi pirukakäruga Mustamäe paneelikate vahel tagurpidi sisse. Sõitis, sõitis, jäi korraks seisma, mina tema taga jäin ka seisma ja juba nägingi tagurpiditulesid enda poole liikumas, jõudsin ainult mõtelda, et "päriselt mõtled või?" ja pauk tuli jälle ära. Seekord jõudsin küll signaali peal elada, aga kasu ei miskit- numbrimärgituuning jälle. Ei pannud suure kella külge, arvan, et peale "südamlikku vestlust" ei unune pisarsilmsel tipsil enam kunagi tahavaatepeeglisse vaatamine.

Edit: Motaga sõites üritan jääda seisma nii, et eesolev juht mind igal juhul näeks ja otsin peeglitest ka silmsidekontakti.

Mine “Vaba teema”