Honda CB600F `00 ermicas
-
Teema algataja - Postitusi: 88
- Tsikkel: XJR1300 Racer 6oth Anniversary
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 13 korda
Re: Honda CB600F `00 ermicas
Tervist,
Üle pika aja siis taaskord kirjutaks natuke uudiseid ratta kohta. Vahepeal, Juuni-Juuli, jooksul olen kokku sõitnud 4000km ja tuleb tunnistada, et Hornet aina paremaks läheb! Ainus, mis hetkel segab ratta puhul on see rõvedalt kitsas originaal lenks. Selle tahaks kindlasti välja vahetada laiema vastu, mis annaks oluliselt juhtitavusele ja mugavusele juurde. Muu osas aga etteheiteid rattale pole.
Tehnika poole pealt aga pole midagi üleliia head kosta. Juunis hakkas süütelukk vaikselt näkku panema, st mõnikord võti keeras, siis jälle mitte. Noh, 2-3x proovides ikka keeras ja sain ratta käima. Ühel päeval aga enam võti ei keeranud oligi kõik. Tänud sõpradele, kes keeldusid ilma minuta sõitma minemast, sai ratas aga lahti kakutud ja süüteluku alt lüliti lahti ühendatud. Kuna uus lukkude komplekt maksab ca 250 Euri siis otsin hetkel kohta kus saaks vana luku taastada. Sellejaoks peab aga luku maha võtma (tuleb ainult koos prillidega) ja see tähendaks, et ratas seisaks. Praegusi ilmu vaadates siis sry, aga not gonna happen. Seniks keeran süüte sisse-välja kruvikaga
Parkla remont
Muus osas aga olen rattasse investeerinud:
Uus kett koos hammasratastega (vana oli ikka totaalselt läbi ja viimased 1000km läksid "puhtalt õnne peal" nagu öeldi)
Uus aku
Kes SMASH-l käivad, need teavad
Õnneks jätsin rehvi niipalju alles, et jõudsin ikka terve nahaga koju. Olen siin vahepeal asendust otsinud vanale rehvile (Bridgestone Battlax BT-023) millega olin väga rahul, kuid vaid keskmine osa jäi nats nõrgaks...vanal rehvil sai ikka traadid välja sõidetud kuna viimased õhtud läksid veits lappama (teeme täna rahulikult...)
Seekord siis sai taha valitud uueks rehviks Metzeler Roadtech Z6, mis on kahekomponentne rehv (st. keskel tugevam segu kui äärtes), seega eks näis kuidas vastu peab.
Täna sai alla seega järgmised 150km sisse sõitmist venin nagu pommikoer kellel närvid läbi...
Selleks korraks siis kõik,
cheers,
ermicas
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.