Bikeri Date!

Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Re: Bikeri Date!

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

will111 kirjutas:

ei tea et seal midagi nii märkimisväärset oleks...naised ju võrdõiguslikud tänasel päeval, kes neile siis veel neid rattaid ostma peaks kui mitte ise?

Mina küll ei ole... Seni kui naine peab midagi nii jubedat läbi tegema kui sünnitus, ei saa midagi võrdõiguslikkusest rääkida... Ja mida see üldse annab, selle et meil on naised kes ei paljune ja mehed kes pigem mustikasse panevad kui naisega tegemist teevad?? Selline maailm ei püsi küll kaua, või vähemalt see osa inimkonnast sureb välja ja murid, kes valimatult paljunevad nagu loodus kutsub,tulevad asemele...
Ainus millest on puudu on lugupidamine ja austus teineteise vastu, mis ongi viinud sellisele nõmeda feministliku liikumise tekkimiseni. Vaata 007 filme 60ndatest ja ehk mõikad kuidas naisi koheldi... Ma tean kui jubedalt mees võib solvuda kui teda kui objekti kohelda ja oi kui teda lolliks pidada :twisted: ... Ma loodan, et ükski naine, kellel on temast lugupidav ja hooliv mees, ei kipu feministina sõna võtma, sest selleks siis ei tohiks tal mingit õigust olla...
Või Äripäevas täna "Naisminister kui kohvimasin", ehk siis tegelikult ei kohelda vaid naisministreid nii, see on igal pool... Mis inimestel viga on :? Naine ja mees peavad olema erinevad ja äärmiselt nõme on soolisi erinevusi kritiseerida ja naeruvääristada...

Ja ta kukkus bläkutama...

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”