Hälvik-jalakäijad ja -kondimootoriga kulgejad

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2008 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Hälvik-jalakäijad ja -kondimootoriga kulgejad

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

See teema ei lõppe ilmselt kunagi otsa.Sest neid :wack: on palju.
Omal viimane "juhtum" jalgratturiga oli selle nädala algul selline.
Tallinnas Smuuli teel ,Maksimarketi ja Kaupmehe ladude vahel, oleval ülekäigu rajal sõitis jalgrattur mulle täpselt ette.Pidin üsna järsult pidurdama.Ma tulin silla poolt ja minu taga ega ees ei olnud kedagi.Andsin talle signaali,mille peale tüüp kukkus vehkima ja ronis ratta seljast maha.Ma siis jäin ka tee ääres seisma,tüüp viskas ratta maha ja lidus minu poole.Ma tegin kunde poolse akna lahti ja küsisin ,et mis juhtus?Kohe tuli hirmus sõna laviin teemal ,et mul on eesõigus jne.Mina jäädes rahulikuks ütlesin,et loe seadusi ja tegelikult ma poleks pidanud pidurdama vaid sind maha sõitma,siis saaksid pädevamate tegelaste käest teada kellel oli õigus.Selle peale tüüp jäi nagu mõttesse ja küsis,et kas ma päriselt oleks ka nii teinud?Mille peale ma vastasin,et kui veel mulle nii ette jääd teen ära.Ta oli sellises meeldejäävas "profi"riietuses ja ka ratas oli kallis maantee ratas.Mida ma talle ka ütlesin.
See peale hakkas kutt arendama teemat,et kui tubli ta on,et sõidab hommikul rattaga tööle ja hoiab sellega loodust ning koormab vähem tänavaid jne blaa,blaa,blaa....ma ei viitsinud ,seda kuulata vaid sõitsin edasi öeldes talle,et ma tõsiselt teen seda, mida lubasin.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”