Bikeri Date!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Re: Bikeri Date!
Oht reaalselt kokku saada... Eilsel suurema pundi kokkusaamisel oli ainuke, kes end kätt välja sirutades tutvustama tuli üks kaunis blond naisterahvas! Kiitus talle, väga tore naine on
Inimestel on ikka see keiss, et netis anonüümselt ollakse kõvad tegijad, kokku saades mökmök ja suukesed ilusti kinni. Käituks me kõik reaalis nii nagu netis, siis oleks elu väga kirju ja põnev

GeiuLiisi kirjutas:Oht reaalselt kokku saada... Eilsel suurema pundi kokkusaamisel oli ainuke, kes end kätt välja sirutades tutvustama tuli üks kaunis blond naisterahvas! Kiitus talle, väga tore naine on
Inimestel on ikka see keiss, et netis anonüümselt ollakse kõvad tegijad, kokku saades mökmök ja suukesed ilusti kinni. Käituks me kõik reaalis nii nagu netis, siis oleks elu väga kirju ja põnev
No ma ei tea, ma olen ikka enamaltjaolt reaalis ka samasugune
-
- Kontakt:
Tuono kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Oht reaalselt kokku saada... Eilsel suurema pundi kokkusaamisel oli ainuke, kes end kätt välja sirutades tutvustama tuli üks kaunis blond naisterahvas! Kiitus talle, väga tore naine on
Inimestel on ikka see keiss, et netis anonüümselt ollakse kõvad tegijad, kokku saades mökmök ja suukesed ilusti kinni. Käituks me kõik reaalis nii nagu netis, siis oleks elu väga kirju ja põnevNo ma ei tea, ma olen ikka enamaltjaolt reaalis ka samasugune
Tõesta!

Pole juba õnneks aastajagu eestis käinud aga, kui tuled 9 augustil Riksu bomberile siis tõestan
-
- Kontakt:
Kuidas see Maru siin ütles midagi selle kohta, et ikka peavad naised kõik ära tegema?

GeiuLiisi kirjutas:Kuidas see Maru siin ütles midagi selle kohta, et ikka peavad naised kõik ära tegema?
Tule üritusele ja siis samas näed ka kas on mul "suu vett täis", kahjuks ei saa seda bomberi üritust eesti tuua
Sinna siis:
GeiuLiisi kirjutas:Oht reaalselt kokku saada... Eilsel suurema pundi kokkusaamisel oli ainuke, kes end kätt välja sirutades tutvustama tuli üks kaunis blond naisterahvas! Kiitus talle, väga tore naine on
kus te eile kogunesite kui saladus pole. oleks võinud kah läbi tulla.
-
- Kontakt:
Tuono kirjutas:GeiuLiisi kirjutas:Kuidas see Maru siin ütles midagi selle kohta, et ikka peavad naised kõik ära tegema?
Tule üritusele ja siis samas näed ka kas on mul "suu vett täis", kahjuks ei saa seda bomberi üritust eesti tuua
A kui saaks, siis tooksid jah?? Paljulubav algus, ma ütleks
Aga ei. Sinna ma ei tule.

Black kirjutas:Kuu ja tähed ka. Nagu ikka.
Ikka, kui üritus õhtuni siis kuu ja tähed kindlalt kohal
-
- Tsikkel: Drag Star 1100
Heihopsti!
Ilus päev... läheme sööme jäätist ja teeme miskit põnevat. Tore kui Sul on oma ratas juhulkui ei ole siis seljakotiks mahub kenasti.
Juhul kui varustusest miskit puudu siis S-suurus asjad o Sulle kõik olemas.
Kell--- miskit 20 paiku Asukoht Tallinn/lähiümbrus
Terv.
JuhanH
550 seitse kaks seitse kaks
hulljuhan ättt gmail.com
rattaks dragstar 1100
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
kõik ei ole...
mõned on rootsis kah!
aga iseenesest endal on tulnud kordi mitmeid küsida sama küsimust, et miks kõik ilusad ja mõistlikud neiud seal tartus on
-
- Mode
See on sellepärast, et tartus on ülikool ja kõik on jube targad 24/7. Ja nagu teada, targad inimesed ongi ilusad.Ma ise eriline supermodell pole, aga ma olen ka kõigest tartu maakonnast pärit algselt
-
- Mode
Tallinn on tuntud kui kilulinn, aga seal ka ju ikka mõned säravamad õied
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Mul on ka kõrgharidus, omandatud Tartus.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Eestimaa nii väike nii et vahet ei ole kas Tallinnast või mitte.... Ühesõnaga 8august chillima ja jooma ning tuttavaks saama... Olen nõus sellega et netis enamus lõvid aga realsuses KANGUTA inimestelt juttu välja....
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 374 korda
arxxxy kirjutas:Krt te kõik Tallinnas olete
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=6 ... start=4470
Siit leiab rohkem tartlasi Võid ju mõnele pakkuda välja pakkuda sõitma minemist. Ega ohver siis ei pea teadma, et tegemist datega
Ja kui huvi, siis teine pool pöörab ka selle enda jaoks dateks ära
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
- Mode
Alatud võtted
-
- Tsikkel: Honda CBR600F
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
ranel kirjutas:arxxxy kirjutas:Krt te kõik Tallinnas olete
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=6 ... start=4470
Siit leiab rohkem tartlasi
Võid ju mõnele pakkuda välja pakkuda sõitma minemist. Ega ohver siis ei pea teadma, et tegemist datega
Ja kui huvi, siis teine pool pöörab ka selle enda jaoks dateks ära
Ohver
Hääl Tartust: "Naljakasse faasi teie arutelu jõudnud. Aktiivsed tallinnlased, kes deitlevad ja sõidavad vs mõned passiivsed (ja pisut tundub et ka kadedad ) tartlased, kes kah tahavad, aga ei oska, ei saa, ei või.... Ma ütlen, ega Tallinn meil Tartus elu huvitavamaks ei tee, võite kindlad olla. Ise seda datetamist harrastada ei saa, sest olen kole tagasihoidlik, aga täna ilus õhtu tulemas (loodetavasti ei hakka äikest tulema). Plaanin minna esmaspäevaõhtusele (28. juuli) väikesele ringile linnataha. Marsruut Tartu-Ihamaru-Põlva-Tartu mööda vana käänulist ja seest õõnsaks tegevat Võru maanteed. Enne Ihamaru asub kena Palo järvekene. Kui järves veel ruumi on (pühapäeval oli ülerahvastatud), saab väikse supluse teha. Ma ostan 19.30 Ringtee Siriusest endale ühe jäätise, söön selle 19.45-ks ära ning siis Start! Kiirus lubatud piirides ja oma enda võimetega arvestav. Trotsi kuumust, tule võta kah üks jäts ja lähme sõidame koos! Pole küll Date, rohkem nagu liba-date moodi, aga ajab vast asja ära ning võib luua võimalusi ja näidata lootuskiiri osalejale tulevikuks, võib-olla
PS Hääl Tartust on Siriuse putka juures musta BMW Scarveriga, liigub tavaliselt üksiku hundina aga on sõbralik.
PS PS Jumalad naersid, kui inimesed plaane tegid, ehk juhuks, kui hunti kohal polegi....(Siis on pime-Date)
Davai... Jätt mulle maitseb ja sõita meeldib... Ma olen sebitud.. 19:30 ostan ka jatti siis
haige kanni jutt kõlas väga intrigeerivalt nagu oleks nädalavahetus kulgenud kõva ratsutamise vaimus...ja nii ilmselt oligi.
endal sama, ainult, et kann õnneks haige ei ole, kõigest kael kange
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.