Esimene ratas
Re: Esimene ratas
Olin ise hiljuti sama probleemi ees. Endal pikkust 196 ning soov leida klassikalist/sportliku ratast.
Käisin vist kõik Tallinna suuremad kasutatud tehnika müüjad läbi ning istusin paljudel ratastel (soovitan sul sama teha, saad endale mingi orientiiri ette, mida võtta mida jätta ning saad hakata konkreetsemalt ratast otsima. Samuti on poodnikud abivalmis inimesed ning oskavad suunata, soovitada).
Banditi kohta täpselt ei mäleta kuid minu meelest jäi see mulle natuke väikseks. Fazer oli suuruselt suht ok. Ratas mida veel kaaluda võiks on Aprilia Tuono või RSV. Sisuliselt tegu sama põhjaga üks on naked/klassikaline teina sportratas (olenematta selest et tegu on põhjalt sama rattaga on kahe mudeli vahel olevad hinnakäärid päris head, Tuono on nõutum ninng seetõttu on teda keeruline 2k leida, RSV võib 2k ringis kätte saada küll).
Pikkadele inimestele sobvad ka BMW-d, kuid need on juba üpriski kallid võrreldes näiteks sama aasta Bandititega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.