Bikeri Date!
Re: Bikeri Date!
Hääl Tartust: "Naljakasse faasi teie arutelu jõudnud. Aktiivsed tallinnlased, kes deitlevad ja sõidavad vs mõned passiivsed (ja pisut tundub et ka kadedad ) tartlased, kes kah tahavad, aga ei oska, ei saa, ei või.... Ma ütlen, ega Tallinn meil Tartus elu huvitavamaks ei tee, võite kindlad olla. Ise seda datetamist harrastada ei saa, sest olen kole tagasihoidlik, aga täna ilus õhtu tulemas (loodetavasti ei hakka äikest tulema). Plaanin minna esmaspäevaõhtusele (28. juuli) väikesele ringile linnataha. Marsruut Tartu-Ihamaru-Põlva-Tartu mööda vana käänulist ja seest õõnsaks tegevat Võru maanteed. Enne Ihamaru asub kena Palo järvekene. Kui järves veel ruumi on (pühapäeval oli ülerahvastatud), saab väikse supluse teha. Ma ostan 19.30 Ringtee Siriusest endale ühe jäätise, söön selle 19.45-ks ära ning siis Start! Kiirus lubatud piirides ja oma enda võimetega arvestav. Trotsi kuumust, tule võta kah üks jäts ja lähme sõidame koos! Pole küll Date, rohkem nagu liba-date moodi, aga ajab vast asja ära ning võib luua võimalusi ja näidata lootuskiiri osalejale tulevikuks, võib-olla
PS Hääl Tartust on Siriuse putka juures musta BMW Scarveriga, liigub tavaliselt üksiku hundina aga on sõbralik.
PS PS Jumalad naersid, kui inimesed plaane tegid, ehk juhuks, kui hunti kohal polegi....(Siis on pime-Date)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.