Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Olin täna hälvik-mootorrattur - ratas suri mäepealsest kadaka pstle parempööret tehes välja ja oleks ääre pealt maha kukkunud, õnneks jäi minu parema jala peale pidama. Kahjuks otseseks ratast tõsta ei jaksanud, kuid viimasel hetkel, kui jalg juba värises ja käsi hakkas kaa väsima lenksu hoidmisest (no tehke mis tahate, ei tahtnud ratast maha panna), peatus üks noormees tumeda universaaliga ja aitas mind koos tsikliga taas sirgu (SUUR TÄNU SULLE! ).
Uus ratas vajab veel harjumist, ilmselgelt andsin liiga vähe gaasi ja lasin siduri liiga varakult lahti.... krt, ma olen endas kohutavalt pettunud :S
Plaan järgmine kord enne sõitu platsi peal harjutada!!!
PS: naised punase pisikese toyotaga, kes minu taga ootasid ja jälgisid kuidas ma võimlesin ja üritasin siklit otseks saada, kui vähemalt üks teist oleks viitsinud autost väljuda (kui ma käega palusin või kui ma hüüdsin) ja lihtalt kasvõi ühe käega paremalt poolt siklit kergelt lükata, oleksime saanud varem selle parempöörde tehtud ja ristmiku vabastatud... aga ju teil polnud siis kiire.
kurjam, räme hälvikutunne on ikka peal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.