Jõgevatreffist...


load.ee
Postitusi: 11
Liitunud: 05 Mär 2014, 22:45

Re: Jõgevatreffist...

Lugemata postitus Postitas load.ee »

miilits kirjutas:

Jõgevalt kodus ja tahaks öelda, et selle aasta paraad oli kolonni vedava autojuhi (võib arvata , et värvimuusikat tegeva mundrimehe ) kättemaks mootorratturitele, kiirus 10-20km/h 25-30 * temperatuuri juures st. pesuehtsat mootorite küpsetamist, paluks järgmisel aastal kolonni panna vedama selline inimene, kes ka masinate tervisest veidi hooliks või jätta sihuke vilkuritega venitaja üldse ära, küll tsiklimehed ise targemini hakka ma saaksid. Pärast viadukti astusin kolonnist välja ja läksin linna raudtee poolsest küljest. Oli näha ka tsikleid, millised sõidu lõpus omad mahlad välja viskasid. :wack: :wack:

Ei saa nõustuda. Paraadis osaledes oli tempo igati mõistlik, ei mingit erilist venimist. Kiirus asulavälisel teel ca 50 km/h, asulas 15-20 km/h. On üldteada, et paraadi kogunemisel tuleb pikemalt seista, on palav, asulasisestel teedel tuleb madalal kiirusel liikuda.
Lood on sedasi, et hooldatud tsikkel paraadisõidus ei rikne. Mahlad jooksevad kevadel kasel.
Korraldajatele tuleb siinkohal kiitust avaldada, et igaaastane kooskõlastus politseiga on alati ellu viidud ja politsei paraadi eskordib. Sellekohane kriitika ei ole põhjendatud. Häid mõtteid ja jõudu Jõgevatreffi korraldusmeeskonnale!

Villem
Tel 5306 0739
http://www.load.ee
info@load.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”