Jätavad killustiku vedelema pärast pindamist... → Re: Õnnetused mootorratastega [2014]

Lauri23

Re: Õnnetused mootorratastega [2014]

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

villy kirjutas:

Õnnestus ka täna varahommikul tööle kiirustades kergelt külg maha saada. Kirjutangi siia, et ehk keegi targem õpib teiste(minu) vigadest ja on teinekord ka väga tuttaval teel ettevaatlik. Ja samuti tooks mõne pildiga välja kaitsevarustuse töö kukkumise hetkel.

Sõitsin just mööda Mäepealset(ARK-i eest) linna poole ja tegin vasakpöördel Rajale(Akadeemia tee suunas) kui äkki tagaratas kadus alt ära. Tunnistan, et polnud paar nädalat mootorrattaga sõitnud ja olin hoolimatu, sest tee on vägagi tuttav pidevalt tööle sõites. Ja seetõttu ei pannudki ma tähele, et keegi on vahepeal "teed parandanud" ja ristmikul kena lahtise peene kiviga killustik. (teetööde märke ka polnud)

Ise elan ka seal samas ja sõidan igapäevaselt, peale sinu posti vaatasin ka hommikul tähelepanelikumalt seda kohta. 3-4 käiguga sinna minna liiga suur kiirus (lõikasid kurvi), seal ju alati jõle auklik ja must tee. See kruus on väga vasakus servas, oma rajast sõites poleks sinna sattunud. Aga jah, üsna nõme et selline kruus jäetakse laiali vedelema, võõras kohas sõites ei tea kunagi, kus seda võib leida. Huvitav mis teetöid nad seal tegid, paremaks küll midagi ei ole läind?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”