Planeta 5 ja Jupiter 4 paremaks.

Kasutaja avatar

Teema algataja
riksx
Tänatud: 2 korda

Re: Planeta 5 ja Jupiter 4 paremaks.

Lugemata postitus Postitas riksx »

Tere

Olen üritanud uut videot kokku panna, kuid ühel või teisel põhjusel on see tegemata.
Palju sõitnud ei ole ja pisi vead ikka kimbutavad.
Alates sellest, et paak on roostet täis mis ummistab karpat ja kraani. Olen seda korduvalt puhastanud aga ikka kuskilt tuleb juurde.
Süüte olen saanud ka paremaks, ja nüüd käib tühikäigul ning täispööretelt paremini. Oli tsipa varajane.
Magnetilise süütega on ka pisi probleem, millega vaikselt tegelen. Asi selles, et andur ei tohi olla metallile liiga lähedal, kuna metall hakkab segama ja süüde kaob lihtsalt aeg ajalt ära. Vahe peab olema 3cm, mul on nii 1,5...2cm mis on piisav, et ajusi peetida. Aparaat töötab ideaalselt, kui süüte kaant peal ei ole.
Järgmine mure on siduriga, mis tahab hirmsasti libiseda ja kui vedrusi peale keerta hakkas kaasa vedama. Plaan on välja vahetada metall kettad, mis võivad tsipa kõverad olla.
Igatahes peale 6 korda siduri maha ja peale kruvimist ning kõikide tõukurite ja erinevate kuulidega modimist olen saanud (loodetavasti) siduri jonksu ja läksin offroadi naabri aeda tegema =) Paagis bentsu oli, kuid kraan pidi reservi peal olema, mis oli suht umbes. Bentsu tilkus juhuslikult peale. Paaris kohas on seda bööö bööd kuulda ka.

Aga tore oli naabri aeda sonkida :ner:
[youtube][/youtube]

Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”