Käekõrval mootorratta lükkamisest

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Käekõrval mootorratta lükkamisest

Lugemata postitus Postitas will111 »

Välejaan, tundub, et sul on omal raskusi mõistmisega kui tobedat seisukohta siin väljendad. Küsiks siis sinu käest nii, kumb on õigem mees ja miks (mitte seaduse silmis, vaid reaalselt ja elulises olukorras!)
...kas a) mehike, kes natuke napsusena lükkab käekõrval kolakat rauda, mille küljes on mootor ja millel on all kaks ratast b) mehike, kes natuke napsusena lükkab enda ees või tõmbab järel suurt käru, mille peale on tõstetud samasugune mootor.

kui sellele vastama hakkad siis ole tore ja selgita ka, et miks üks ja mitte teine.

minumeelest on nii, et kolakast rauast saab liikluses osalev mootorsõiduk siis kui see mootor pannakse tööle ja sellesamuse MOOTORI jõul hakkab siis keegi kodanik, keda seadus nimetab mootorsõiduki juhiks, seda mootorsõidukit kuskile suunas liigutama. üsna ilmselgelt on kõiksugused muud väited täielik absurd, olenemata kusjuures sellest, mismoodi keegi "tarkpea" parasjagu mingisugust seadust tõlgendada otsustab.
kord sai küsitud ka mind peedistanud 2 liikluspollari käest, et kui mul on nüüd vaja on krossimootorratas sealt sõbra hoovist siia enda hoovi peale toimetada siis kas ma peaksin selle jaoks minema käru tooma? nende pooletoobiste väitel nii ongi "kui lükkad mootorratast käekõrval ja hoiad juhtrauast kinni siis järelikult juhid mootorsõidukit ja saad trahvi ära". seepeale küsisin, et kui ma fikseerin juhtraua köitega ja lükkan tagant porikast...mökkmökk, tölltöll. kahjuks jah tekib iseseisvalt mõtlemisvõimetuid isikuid meie ümber iga päevaga aina rohkem ja paratamatult satub neid teatud hulk ka sinna täidesaatva võimu organitesse!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”