Naised, mis varustusega sõidate?

Kasutaja avatar

Ravat
Postitusi: 95
Liitunud: 25 Apr 2010, 02:35
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Naised, mis varustusega sõidate?

Lugemata postitus Postitas Ravat »

Ma sõidan Tschul kaheosalise kombega, pm neljandat hooaega, pükse ja tagi ühendav lukk lõpetas hiljuti koostöö- see siis miinuseks, eks soojade ilmadega palav ole aga oma nahk on kallim kui kombe nahk, niisiis ajan ikka selga enamasti. Kraabitud, kohtusin maanteel põdraga
Kindaid on nahast ixs nukikaitsmetega kerge voodriga, sõita kannatab ka 10 kraadiga kasutusel samuti neljandat hooaega- väga mugavad-Kraabitud, kohtusin maanteel põdraga . Mingid Eric Thomase kirjaga paksud kindad on ka kuid neil vajus ühe sügisega vooder ära ja need enam soojad pole.
Saapad on Gaerne toode, palju plastikut ümber ja ninal veidi metalli(rinkaks äkki- sellise näoga nad on), pikalt jalutada ei taha nendega aga sõita on mugav ja kaitsefunktsioon toimiv. Perforeeritud alast kipub vihmaga vett sisse tulema ent selle vastu aitab edukalt toruteip. Kasutusel samuti 4 hooaega.
Seljakaitse on miski keskmise hinnaklassi oma-Kraabitud, kohtusin maanteel põdraga. Varem oli HJC kiiver, istus kenasti ent kinnitus oli ebabugav ja visiir muutus kriimuliseks, Sel suvel sai interneedusest tellitud SHOX assault kiiver, pluss on see et on päiksevisiir ja mugav kinnitus, miinuseks see et kõrvadele on ruumi jäetud vist elevandile :)- kasutuskõlbatu! tänaeks-Kraabitud, kohtusin maanteel põdraga
Väga palavate ilmadega olen sõitnud ka põlvekaitsmete ja teksadega ning kaitsmevestiga ent maapiirkonna elu võludeks on igasugu suuremat sorti putukad kelledega pihta saades kandes vaid kaitsmevesti on päris valus ja nad miskipärast et sihi kaitsmete pihta ennast.
Üldiselt hooajad on pikad- märtsist novembri lõpuni sõltuvalt lumeoludest ja kui poltpiigid saab alla siis sama varustusega sõidan ka jääl. Ilmastiku eripärade vastu aitab riiete toppimine kombe alla ja ehituspoest 10 eurone vihmariietus peale, käsi ja nahkkindaid kaitseb vihma eest kõige lihtlabasem majapidamises kasutatav kummikinnas, nt kollane või helesinine :) naljakas on vaadata aga 100% veekindel ja odav lahendus eriti eesti suves kus kunagi ei tea kus äiksevihma kohtad ja võtab vähe ruumi et kaasas kanda.

Vabal ajal olen ma normaalne... aga vaba aega mul pole
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”