Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas Romka »

Macintosh kirjutas:
Romka: kirjutas:

Kas keegi on viimasel ajal eBayst mingit odavat seadet ostnud? Millist neist tasuks osta või soovitage midagi muud?

..............
Amazonis on selline seade (http://goo.gl/gz0vBv) leidnud enim kasutajate positiivseid hinnaguid.
..............

Romka: kirjutas:

Tellisin selle amazoni soovitatud variandi ära, 800m Intercomi siis. Esialgu ühe komplekti, eks katsetab ära, annan tulemustest teada. Sai võetud UK eBayst 43,98€ eest. Hiinast oleks u 10€ odavamalt saanud, aga ei ole tahtmist kuu aega oodata.

Kaup 9 päevaga kohal. Tegemist siis mingisuguse "Viper T-COM Intercom" nimelise 500m seadmega. Täiesti kvaliteetses karbis ja korralik juhend. Lihtne - vaid kaks nuppu + kahele poole keeratav helitugevuse oma. Nüüdseks ka telefoniga ühendus ära katsetatud - täiesti toimib! Helistamisel teine pool ei saanudki üldsegi aru, et sõidan (samas mul suht kõrge klaas ka, seega tuul otse peale ei tule). Maanteel päris jabur tunne - räägid normaalselt, enda häält müra tõttu peaaegu ei kuule, samas teine pool kuuleb väga hästi. Mina olen 44€ eest küll rahul.

Pilt kah:

Pilt

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”