2x scrambler Domikat (nx650)

Kasutaja avatar

Teema algataja
ducatu
Postitusi: 239
Liitunud: 22 Juun 2007, 12:44
Tsikkel: FighTLR, Scrambler (domikas)
Asukoht: Kangru-Uuesalu
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 62 korda

Re: 2x scrambler Domikat (nx650)

Lugemata postitus Postitas ducatu »

Lubatud foto toorikutest.
Pilt

Natukene numbritest ka.
Mõlemal rattal läbisõitu pisut üle 40 tuhande kilomeetri. See imeliku värviga ratas on aastast 90 ja must aastast 93. Kätte tulid järgmiste hindadega; must 650 ja imelik 800 euri. Pisut rahakest peaks suutma veel tagasigi teenida, sest kaas sai 2 korralikku Givi topcase´i koos alustugedega (kui kellelgi tekib huvi ja tahab projekti toetada siis andke aga märku). Lisaks tuli veel kaasa üks korralik 21 tolli esivelg koos poolkulunud rehvi ja pidurikettaga (selle komplekti vahetaks 2,5x17 tolli 32 kodaraga Dominatori pöia vastu) ning ühed komplektsed Dominatori esiamordid ning kolm kastitäit pudinaid.
Kuna ühele rattale sai eile leitud ka uus paak 16 euro eest siis tõotab projekti lõppmaksumus jääda ikka väga madalale tasemele - oleneb muidugi kui kaugele minna. Säästuprojekt, millel 100% scramblerile iseloomulikud jooned ja millega igapäevaselt metsas mütates, kriipides ja uputades veel pisar silma ei tule, võimalik teostada isegi 1000 euroga, sisaldades nii toorikut, uut paaki, sadulat, ümmargust esituld, spido, uusi rehve, purki värvi, kleepse ning hulgaliselt oma töötunde, mida samas aga masendava pimeda aja väga krõbeda hinnaga hingeteraapia eest maksmata jättes eriti arvestada polegi mõtet :P Sedasi mõõtes võib veel plussigi jääda.
Ja kurat, kui see kõik ka edaspidi nii lahe on naga täna Männikul ja Ülemiste taga oli, siis pole ohtugi, et masendus tapab. Smoking kills.
Pilt
P.S.
Ja kui keegi peaks soovima Dominatori plastikuid, sadulaid, kellasid, tulesid ja muud mudru mis üle jäämas siis andke aga lahkelt märku. Pakkuda võib aga kõiksugu paake.

Kui vaja midagi küsida siis helista
566 97 936

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”