Tartu Tsiklimehed/naised

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 374 korda

Re: Tartu Tsiklimehed/naised

Lugemata postitus Postitas ranel »

Hurt kirjutas:

Kiiruse eest trahvi saada on asja eest saadud. St. kui sa ikka linnas sotiga sõidad või maanteel kahe sotiga, siis... Mida mina aga pean pesuehtsaks raha kogumis ürituseks on fooritule pärast nii autojuhtide kui jalakäijate peetimist, mingi võssa kasvand 30 märgi juures 50 sõitjaid jahtida jne. Krt hommikul on niigi linn uimakotte täis kes foori rohelise tule süttides unustavad ära kus nad viibivad ja mida tegema peaks kui põleb roheline tuli, alles peale paari sekundilist delayd tuleb meelde et peaks käigu sisse panema ja startima. Kui iga vilkuva rohelise pärast peaks seisma jääma siis kahaneks hommikuste ja õhtuste tipptundide ajal ristmike läbilaskevõime kordades. Nendest juhtudest kus poolepindised ristmiku kinni sõidavad ma parem ei hakkaks rääkimagi. Vähemalt jääb mulle teadmine, et ehk minu panus aitab kaasa ja mõni miilits saab edasi tööle jääda keda muidu oleks pidand koondama või mõni templielevant saab endale ilusa uue templi, millega trahviotsuseid tembeldada.

Kõik oleneb, kus nad mõõdavad. Kui viimase kuu aja jooksul täiesti eranditult olen näinud, kuidas mõõdetakse lõikudel, kust on lootust lihtsalt rohkem saaki saada, mitte selleks et reaalset liiklusohutust tagasi, siis minu austust nende vastu ei ole ja ei teki ka sellega. Kaherealine piiretega tee, kus pole ühtegi külgnevat teed pole kindlasti üks Tartu ohtlikemast lõikudest. Samamoodi ka Tartu-Võru maantee üks sirgemaid lõike. Rääkimata sellest, et kui mul politseid vaja on olnud, siis ühel juhul pidi neid ootama vähemalt 2 tundi külmas vihma käes endal varas näpus keset Tartut ja teisel juhul peale nuga kõril röövi pidi kõigepealt distpetseriga üldse vaidlema, miks üldse politseid vaja kohale tulla on. :wack: Või kui eelmine kuu Tallinnas mingi tegelased tazeriga täristasid ning inimesi hirmutasid ja siis mentidele seda osutasin, et see kindlasti pole lubatud aga see pole meie probleem, kuna nad pole meie piirkonnas. Helistage 110 ja rääkige sinna oma mure ära. Selle asemel, et ise raadiosaatjast edasi järgmisele patrullile öelda.

Mõõtku reaalselt ohtlikes kohtades nagu näiteks koolid, lasteaiad, ülekäigurajad jne. Vahel jah rahustamise mõttes kontrollige sirgemaid lõike, kuid prioriteet peaks siiski ohtlikud kohad olema. Mitte ärgu üritagu vaid eelarve auke lappida.

See, et politseil raha pole, tuleb näpuga näidata ikkagi sinna 101 põrsa suunas.

See trahv, mis tuli, okei seaduse järgi jah pole lubatud ja nõustun sellega. Siiski oleks tore, kui see trahviraha läheb millegi asjaliku jaoks, aga ma sügavalt kahtlen selles.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”