krossikas enduroks..

sleivo
Tsikkel: Honda CRF 250R

Re: krossikas enduroks..

Lugemata postitus Postitas sleivo »

Olen oma CRF 250R 2010 mudelile samuti tuled külge pannud.
Selleks 2 võimalust, kas paned otse süüte pealt, või siis mingisuguse 12V akutoitega. Ise panin alguses akutoitega, aga kuna CRF-l ei ole võimalik akut kuhugi väga mahutada, sai kasutatud väga väikest akut, mis alla 1h kestis ja seepärast tegin hiljem lahenduse otse süüte peale ümber. Juhtmestik on ka vaja ise leiutada muidugi. Kui oled huvitatud, siis mul on olemas nii Racetech MX V-FACE esilatern kui ka toimiv enduro juhtmestik, mille olen nõus mõitsliku summa eest loovutama.
Juurde pead ostma siis veel piduritule ja tagapidurile selle n.ö. konna, mis pidurdades piduritule sisse lülitab.
Samuti mul ka endal pakkuda 2010 aasta 250R http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=ec1b
Sellele pillile on ARK-s tüübikinnitus juba tehtud (tõnäoliselt selle sama tüübi poolt, kellega sa suhtlesid ja kelle pill RM-s müügil on), ja arvele võtmiseks ei ole sisuliselt muud vaja teha, kui needsamad tuled külge panna ja 1 väike plaat, kuhu erladi raaminumber jne peale prinditud, raamile kinnitada ning tasuda arvele võtmisega seotud lõiv.

Kui oled huvitatud, helista 5143396.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”