CZ 125 krossikaga jama .. → cz 125

Kasutaja avatar

Teema algataja
Whitebalance
Kontakt:

cz 125

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

segu mul küll lahja ei ole vast maybe liigagi karm.. 150 g 10 L . Käikude mõttes mõtlesin seda et ma lapin neid nagu ikka tõsiselt kiiresti kiirendades et tuurid minek mõnsa ja käigud lähevad .. Sõbral on ka cz tal teine käigukast käikude vahe tuleb kusgil üks käik mul aint 6 normilt pikk et jõuab vahe mõttes järele .. Karbuss on kogu aeg puhas see juba vana seadus seda ka sada korda puhastatud sittagi ei muutu .. Siis kui karbuss järab siis ikka hulga sitem .. See jama tuleb nagu käike lappides kõrgetel tuuridel kui nagu ikka võtad masinast viimast tõsiselt ei mingit järele andmist viimase piirin iga käiguga .. Ja ühel hetkel teeb seda häält nagu poleks süüdet või nagu suruks välja süüte või ei saa kätte või saab liiga palju kätte mkmkk Ja selleks mulabi lähebki vaja et selgitada välja mis järab ...

Süüde kinni mis kinni ja kolvi järgi pandud nii et peaks õige ka olema .. Eks kui palju jamada saab korda ka aga ma lootsin et äkki mõnel on olnud taoline juhtum ..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”