Soov osta Supermoto

-Tomm
Tänatud: 1 kord

Re: Soov osta Supermoto

Lugemata postitus Postitas -Tomm »

Hei,
Mina ka üks nendest kes vahetamisega tegeleb. Ehk siis ostetud tänavalegaalne enduurokas ja sinna juurde tekitatud supermoto rattad. Vahetus koos kola välja otsimise ja tagasi pakkimisega võttis viimane kord aega 35 mintsa (siia mahtus ka pidurisadula ja pumba vahetus). Ketti vahetama ei pea. Minu rattal (Husaberg) saab ketipingutid teistpidi keerata ja keti juures midagi muutma ei pea. Mul on kõva kahtlus, et kui kasutaks mõlemas seades originaal hammakaid, siis ei peaks isegi pingutama, praegu tuleb ketti nats kruttida.Supermoto rataste omamine on üks ägedam asi üldse (kuigi enamuse ajast sõidan enduurot). Tõsi ta on, et supermoto rajale vedrustuse muutmiseta asja ei ole (see ei mahu ka 35 minuti sisse), aga linnavahel foorist foorini ja mööda treppe kärutamiseks on võimekust piisavalt. Sellel suvel vahetasin rattaid vähemalt 10x. Viimane kord tulin metsast, ei võtnud isegi tsikliriideid seljast, kui rattaid vahetasin ja läksin linna peale edasi. Mida tihemini vahetada neid rattaid, seda rutem läheb, sest kõik jubinad on teada kohtades alles ja protsess ise värskelt meeles.

Toomas Tomson
5115112

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”