1982 Jupiter 4 taastamine

Teema algataja
rasidpu
Tsikkel: IZH jupiter 4

Re: 1982 Jupiter 4 taastamine

Lugemata postitus Postitas rasidpu »

Väike update.

Kahjuks reedel ei õnnestunud raami, paaki, porikad, küljekarpe jne kätte saada värvimisest, aga ei ole hullu, kiire ei ole, aga tahaks juba lõpptulemust näha :)

Käisin täna taas garaashis ja tegelesin siis tagumise hammasratta ümber oleva alumiiniumist korpuse lahti võtmisega. Maadlesin tegelikult sellega viimased kaks-kolm päeva järgemööda, probleem oli selles, et poldid olid nii kõvasti kinni jäänud, et pidin korralikult roostesurmaga leotama päevi ning peaaegu mõlemad õlad paigast keerama :D muud vahendit ei osanud sinna vahele panna, vahepeal sai ka kerge koputamisega kaasa aidatud. Igaljuhul lahti ma ta sain ja enamvähem ka puhtaks tegin seest ja väljast. Väljast läheb tõenäoliselt klaaskuulpritsi (nagu ka mootor ja muud detailid mis liivapritsi ei kannata ja on pehmed) usun, et tulemus võiks olla mõnevõrra kenam, kui lihtsalt värvides. Hammasratas ise tundus selline, et vajab vahetust ning tõenäoliselt ei ole mõtet vana kasutada.

Lisaks olen proovinud ka tagumisi amorte lahti võtta, kuid siiani pole nagu aru saanud, kuidas täpselt saaks. Mõtlesin ka need ära korrastada, kui saaks, nagu eelnevalt olen maininud, siis tahaks teha ise nii palju kui võimalik ja kui ei ole võimalik, siis alles osta uued. Kui keegi oskab siin õpetussõnu jagada, siis oleks super.
Pilt

R.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”