Suzuki intruder 1400
-
tali
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Suzuki intruder 1400
See ongi üks väga hea ratas
. Kardaanülekanne- hea, mõnusa väändega suure ressursiga mootor- hea, näeb klassikaliselt ilus välja- hea. Ma pole ilmselt objektiivne, kuna tegu on ühe mu suure unistusega. Kassikas siin ühte tiba hooldas-putitas, saada talle PS, oskab ilmselt asjalikumat juttu ajada, tüüpilisematest vigadest ja nii (ega tal neid palju ole). Nagu ma aru sain, on tal selline automaatne dekompressor (trossidega), mis käivitamise hetkel väntvõllile hoo sisseajamiseni klappe lahti hoiab. No ja kui selle vidinaga midagi juhtub, siis käima ei lähe ka
. Ostma hakkad, siis ikka tüüpilistele kohtadele kriitilise pilguga silm peale. Et tagareduktor väljastpoolt õline ei oleks, kiik ja esihark ei loksuks, elektroonika (mida sellel rattal on õnneks imevähe) segast ei peksaks jne. Mootor kui selline ise peaks kestma tavalise korraliku hoolduse korral paljukümmendtuhatkilomeetrit
. Ja häält teeb peaaegu sama ilusat, kui Harakas.
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.