Suzuki intruder 1400
Moderaator: Moded
-
Kalmer
Teema algataja - Postitusi: 546
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Suzuki intruder 1400
Sellise ratta head ja vead?
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
tali
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Re: Suzuki intruder 1400
See ongi üks väga hea ratas
. Kardaanülekanne- hea, mõnusa väändega suure ressursiga mootor- hea, näeb klassikaliselt ilus välja- hea. Ma pole ilmselt objektiivne, kuna tegu on ühe mu suure unistusega. Kassikas siin ühte tiba hooldas-putitas, saada talle PS, oskab ilmselt asjalikumat juttu ajada, tüüpilisematest vigadest ja nii (ega tal neid palju ole). Nagu ma aru sain, on tal selline automaatne dekompressor (trossidega), mis käivitamise hetkel väntvõllile hoo sisseajamiseni klappe lahti hoiab. No ja kui selle vidinaga midagi juhtub, siis käima ei lähe ka
. Ostma hakkad, siis ikka tüüpilistele kohtadele kriitilise pilguga silm peale. Et tagareduktor väljastpoolt õline ei oleks, kiik ja esihark ei loksuks, elektroonika (mida sellel rattal on õnneks imevähe) segast ei peksaks jne. Mootor kui selline ise peaks kestma tavalise korraliku hoolduse korral paljukümmendtuhatkilomeetrit
. Ja häält teeb peaaegu sama ilusat, kui Harakas.
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
MotoGabriel
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Omasin eelmine suvi 2 nädalat seda masinat. Muidu oli kena aga minu jaoks liiga kitsas - mitte et ratta seljas istuda oleks kitsas vaid võrreldes kõrgusega on ratas ise kitsas ja liiga sale. Eks see ole ka maitse asi.
Edasi läks hästi ja hääl oli ka viisakas. Rohkem meeles ei ole.
Ka omanud sellist masinat.Kahju et tuli loobuda.Oli tüüpiline probleem siduriga.Mure lahenes uute vedrudega 8x3eurot ja nende leevendus ketaste eemaldamisega.Varasemalt oli keegi juba seibe kasutanud,sai samuti lisaks uutele vedrudele kasutusse jäetud.Ja jutt,et nende leevendus seibide/vedrude eemaldamisega sidur raskemaks läheb,minu arvates õli pumbaga sidurite puhul ei kehti.
Omal oli viiene kast mis väga hästi sobivate ülekannetega V2 rattale.
Karpa probleemide korral palju trosse,kui mälu ei peta tagumist karpat ei saanud kätte ilma trossi pinguti järgi laskmist ja sünkimine pole lihtne ette võtmine.
Aga vääne on hea,sõita on hea,sellise kubatuuriga ratta puhul hea/väike kaal.
Juppide saadavus hea nii remondiks kui ka modifitseerimiseks.
Ja sellise ratta puhul kodar veljed,minu arvates,väga hea lahendus.
-
Kalmer
Teema algataja - Postitusi: 546
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Kui võimalus tuleb siis istun selga ja proovin ära... ning siis vaatame edasi ![]()
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.