Kuidas sõiduhirmust üle saada?
-
HeitiKender
kaassõitjatega aitab tõesti usaldus kõige rohkem. Ning kokkulepitud reeglid.
Ma ise olen kasutanud järgmist protseduuristikku:
1. instruktaazh: ära kalluta mulle vastu (olgu paigal või kallutagu samale poole kuhu mina), hoia minust kõvasti kinni, aga mitte liiga kõvasti. Nagu armsamat kallistaks. Ning kolmandaks, kui tahad peatust, patsuta mu parema jala peale. (extrabonus: kui tal kätel külm hakkab, toppigu käed juhi jope alla, kõht on keha kõige soojem koht. Ning mitte tasku, kuhu käed võivad avarii korral kinni jääda)
Siiani on nende lihtsate asjadega hakkama saadud.
2. sõitu alusta siis kui ta on end seal taga kenasti sisse seadnud.
3. Sõidumanöörvid sujuvalt ja graduaalselt - wheelied ja stoppied on nii 90ndad ja moest seega väljas. Kõige nauditavam on ikkagi sujuv sõit (olgu pealegi kiire) ja seda ka ütle oma kaassõitjale. Koosjoodud kakao ei tee paha
Ma ise olen kasutanud järgmist protseduuristikku:
1. instruktaazh: ära kalluta mulle vastu (olgu paigal või kallutagu samale poole kuhu mina), hoia minust kõvasti kinni, aga mitte liiga kõvasti. Nagu armsamat kallistaks. Ning kolmandaks, kui tahad peatust, patsuta mu parema jala peale. (extrabonus: kui tal kätel külm hakkab, toppigu käed juhi jope alla, kõht on keha kõige soojem koht. Ning mitte tasku, kuhu käed võivad avarii korral kinni jääda)
Siiani on nende lihtsate asjadega hakkama saadud.
2. sõitu alusta siis kui ta on end seal taga kenasti sisse seadnud.
3. Sõidumanöörvid sujuvalt ja graduaalselt - wheelied ja stoppied on nii 90ndad ja moest seega väljas. Kõige nauditavam on ikkagi sujuv sõit (olgu pealegi kiire) ja seda ka ütle oma kaassõitjale. Koosjoodud kakao ei tee paha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.