Saksamaalt uut mootorratast tooma. → Re: Saksast uut ratast tooma.

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Re: Saksast uut ratast tooma.

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Minu Transporter on kirjas kui "mahtuniversaal"

Minu oma on ka kui mahtuniversaal.. Eesti registris. Rahvusvahelise järgi klass N 1.
Sõitsin ka Leedu vahet teadmisega , et pole vaja maksta kuni..... esimese kinnipidamiseni. Kenasti tehti selgeks, et vaja maksta ikkagi. Noh ja tagasihiodlik hoiatus, selline kerge 500 eeku.

Kui panna kerghaagis järgi saab ehk 5ga/100le hakkama?

:ner:
Ja vaata siis Poola kiirteede maksmise putkades kuidas hind kerkib kordades, haagise puhul.
Täpsustuseks sulle, tabelites mis seal kohe nähtaval, ülevalt teine rida...
Üks suund haakega väikeautol massiga alla 3,5t-kokku Poolas 31,6 eur. Leedu vinjett 24 h. 7,9 eur. Tuled tagasi ka. Kokku ca. 80 euri teemaksudeks.
Muidugi võid ka ökot sõita mööda Poola ja Leedu külasid. Sellisel juhul kindlasti kütuse kulu ja aeg kordades tõuseb ja neegri tunne tuleb peale.

Ahh pljääd. Sel teemal võib lõpmatuseni vaielda.
Ma saan aru, et kakleme kahekesi selle kasti kallal. :bsmile:
Minu pakkumine (w)
Lepime sõbralikult viiki ja vaatame kuidas me Isakesel selle kasti suhtes kõrist kinni saame. :bsmile:

Tegelt kui ausalt öelda, siis on sittakanti hea meel, et nad seal Poolas hirmasti oma teid ehitavad. Mu pärast pangu kasvõi kõik tasuliseks. Valge inimese tunne on peal kui saad normaalselt liigelda.
Viimane üllatus oli viimane Saksa tripp, kuu tagasi. Peale Suwalkit kohe, raudtee ülesõidu järel, näitab viit paremale Augustowisse ( vana tee läheb otse). Jumala korralik kaherealine, eraldusega tee läheb Augustowini välja.
Elu areneb. Saaks meil ka kuidagi tee ehituse niimoodi paika nagu Poolakatel. Ah see viimane lause on helesinine unistus ainult jõuluajal.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”