Püksid üli hea hinnaga?
-
tito
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 128 korda
- Tänatud: 63 korda
Re: Püksid üli hea hinnaga?
Tort kirjutas:Miks müts maha? Kõik jupid on vaid tellimise peale, ainult küünlaid ja õlisid saab pmst kohapealt. Terve linna peale on a la 1 koht, kus on karpadüüse letis. Nüüd selgub, et suve esimesel poolel ei õnnestu ka riideid saada. Ja kui saab, siis erilise neegri hinnaga. Süüdi olevat see, et tehase laos pole. No ei ole mõtet sellist mäda ajada. Kui üritatakse 10k eest poodi pidada, kus kogu kaup väljas, siis pole mõtet uluda, et tehase laos pole. Meie mahud on kökimöki, telli vaid poodnikuna piisavalt ette ja sa saad kauba. Nii tõesti ei pruugi kohe saada, kui üritatakse mingit algelist justintime'i teha selliselt, et kui riiulist hakkab otsa saama, siis keset hooaega panen tellimuse teele ja loodan järgmisel nädalal kauba saada. Mind kui suurettevõtte tarneahela kogemusega inimest ajab see veel eriti närvi.
Siit tulebki vahe välja. Poe point on see, et kohapeal on kaupa mõistliku hinnaga kohe võtta. Miks ma pean minema kellegi juurde, kes tellib mulle selle kauba ja võtab oma X5 remondi jagu raha vahelt?
+1
Tegelikult on Eesti motopoed ikka väga kehvasti varustatud.
Kui poed oleks külluslikult varustatud, oleks kindlasti rohkem ostjaid! Minu jaoks vahest polegi probleem see, et hinna käärid nii suured, vaid see, et saan vajaliku osa sama kiiresti tellitud välismaalt ja siis juba märksa soodsamalt
Kunagi küsimuse peale kus poes on, sain vastuse, et maailmas on liiga palju erinevaid mootorattaid, kõiki nende osasid sees ilmselgelt hoida ei saa. Ütlesin siis ja ütlen ka nüüd- kas mina olen selles süüdi?
Ma tean kuidas on sõiduautode varuosadega, suured tegijad on kõik välkamaalastega puntis, sest muu maailma jaoks oleme me tõsiselt väike konnatiik paraku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.