Kohvrid KTM 1190 Adventure'le

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 80 korda

Re: Kohvrid KTM 1190 Adventure'le

Lugemata postitus Postitas KIBU »

joel kirjutas:

Pole see suur tootja Givi tühjagi parem, nagu oma kogemus näitab (lugeda võib siit teemast). Võibolla matkaenduurodele teeb Givi mõnda teist seeriat, mis vähe kobedam on - selles osas kogemus puudub.

lugesin viidatud teema läbi ja selle jutu põhjal arvamus Givist ei muutunud. esiteks sinu juhtum äralennanud tagakohvriga tõestas pigem et kohver väga kvaliteetne kui 100kmh teele kukkudes terveks jäi. monokey puhul tuleb kohver lahti vaid siis kui kinnitus pole korralikult sulgund ja see pigem hoolduse või paigalduse viga.
peale selle käsitletakse siin teemas siiski peamiselt alu kohvreid ehk Trekker seeriat mida ei saa plastikuga võrrelda.

v301060 kirjutas:

No kui Eestis(Võrus) tootja olemas siis jutt, kumb on s.tem/kallim - Touratech või Givi, suht mõttetu. Või on see rahvuslik eripära, kinkida oma raha krt teab kellele, selle asemel, et osta kodumaist? :D

v301060 ma saan sinu mõttest ilmselt aru ja kuigi avalikus foorumis ei ole ebaviisakused õigel kohal aga samas tunnen et mina olen vähemalt üks nendest kelle arutelu sa mõttetuks pead siis vastan et sinu mõttekäik ja kommentaar on lihtsalt LOLL.
ma arvan et olen neid lõunas tehtud kohvreid katsunud Biker24 poes. jah kui hinda vaadata siis suhe kvaliteediga väga ok kuid siiski kui Givi või mõne muu tootja nö tehasetoodang kõrvale panna on minu arvates ju näha et esteetilise poole pealt neid võrrelda ei saa. või noh saab aga pole justkui aus kui hinnasilte vaadata. tehase omad on selgelt ilusamad ja ägedamad. Ehk et kuigi Eestis on tegija olemas on siiski mõtet arutada ka touratechi ja givi kvaliteedi ja hinna üle kuna mõnele kasutajale on ka esteetiline pool või kasvõi brandname väga oluline argument kohvri valikul.
kommentaari teise osa sõnakasutus näiteks "kinkida oma raha" ja "krt teab kellele" :shock: näitab et sa ei saa ju ültse aru et jutt käib siiski raha kauba vastu vahetamisest ehk ostmisest mitte kinkimisest ja mitte krt teab kellele vaid väga täpselt ja kaalutletult valitud üle maailma tunnustatud kaubamärgi tootjale.
Jah puhas ja ebaviisakas iroonitsemine a mõni kommentaar kohe kutsub vastama.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”