Mootorratta rehvid

Kasutaja avatar

KIBU
Tsikkel: 701Enduro, FS450, Te250
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 80 korda

Re: Mootorratta rehvid

Lugemata postitus Postitas KIBU »

Bastard kirjutas:

Oot oot, kui sul on sõidetav esirehv all, ära siis asja eest-teist takka hakka seda küll vahetama. Piisab ehk sellest kui ostad tagarehvi sama tüüpi, nagu on esimene. Mina ise olen muidugi Pirelli Angeli usku. Hämmastavalt hea pidamisega. Ja kuluvad ka vähe.

Ise olen sõitnud alati erineva esi- ja tagarehviga. Pole siiani veel käbla pannud nende tõttu.

tere
saan su mõttest aru ja olen ka varem ise sama usku olnud kuid nüüd arvan siiski et kuna rehvid on väga olulised sõidu mugavuse ja turvalisuse kohapealt siis hooaja peale see ca +150euri lisakulu kaalub igal juhul üles selle riski mida sa võtad seda lisakulutust tegemata! eks muidugi ole kõik rahakotist sõltuv ja loomulikult kui raha on vähevõitu siis tuleb ettevaatlikum olla ja lisariske võtta ja saab ka ilusti sõidetud aga siiski ei ole minu arvates õige anda algajale nõu nagu poleks üldse mõtetki rohkem kulutada ja korralikku sobivaimat täis rehvijooksu osta nagu see ei omaks tähtsus. lisaks on alati võimalus üksik rehv mõnele sinusugusele maha müüa :mrgreen:
ps Pirelli Angeli kohta räägitakse palju head internetiavaruses aga samas mitte ka ainult head. kas oskad (või siis viitsid) seda rehvi täpsemalt iseloomustada!? minule jäi sügisel tehtud netiuuringu põhjal pigem natuke üles haibitud ja tegelikult mitte nii läbini veatu ja ka pisut põhjendamatult kalli rehvi mulje.

5248653

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”