Matkaplaan 2015
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 586 korda
Re: Matkaplaan 2015
Unt kirjutas:Ma alati imetlen teid motomatkajaid kes viitsivad teha endale mingid hullumeelsed plaanid valmis ja siis liigelda kindlat rada. Eriti imetlusväärsed on need kes suuremosa hotellidest enne reisi ära bronnivad. Minu üldine reisi plaanimine näeb välja, et reis võiks kesta näiteks 3 nädalat ja tore oleks selleajaga sõita horvaatia ja sealt kuidagi tagasi. Kõik hotellid sai bronnitud vastavalt tujule alles vahetult enne mingit linna. Reisil vaatasin kaarti ja tänu sellele sai avastatud uusi kohti või siis mõne vihjepeale sõidetud mingit huvitavat rada. Ei meeldi minule selline üle planeerimine. Parem sõita seni kuni tuju ja juhtud sinna kuhu juhtud.
Nii ilma plaanita ongi kõige mugavam,aga mõnes kohas on tipphooajal lihtsalt võimatu hotelli leida, vahel aga tahaks mõnda sellisesse kohta ka minna.Ma olen bronninud näiteks reisi kolmandaks ja ükskord ka neljandaks päevaks hotelli ja sinna ka rahulikult jõudnud.Kindlasti on raske leida hotelli ja isegi kämpat augustis Austria,Lõuna-Saksa(baierimaa).Lõuna-Prantsusmaa ja Itaalia mõnes piirkonnas.Saad küll,aga mingi 200-300€ öö.Samas kui ette planeerid saad selle raha eest 4-5 päeva seal elada.Ei saa ka ida poolseid maid lääne poolsetega võrrelda.
Nagu öeldakse,et raha eest saab kõike,aga kui seda niipalju oleks,et lugema ei pea,siis ma vist sõidakski kahel rattal aastaringselt kuskil.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.