Lollikindel chopper/cruiser pikemateks matkadeks?
-
MotoGabriel
Teema algataja - Postitusi: 299
- Tsikkel: VS800
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Lollikindel chopper/cruiser pikemateks matkadeks?
Pikk kirjutas:MotoGabriel kirjutas:Lõppude lõpuks sai ostetud hoopis uue Screamin Eagle mootoriga Harley Davidson Dyna Wide Glide.
![]()
Täna läheb tähistamiseks.Kui see nüüd suur saladus ei ole, siis kuidas sa matkaratast otsides lõpuks Dyna otsa "komistasid"? Kas edevus sai vastupidavuse otsingutest võitu või on miski muu põhjus?
Ei ole saladus ![]()
Esiteks - müüs pood mitte eraisik - motokeskus.ee, seega oletasin et seal ikka näkku ei valetata nende poolt tehtud tööde ja olukorra osas.
Teiseks - kuna hinnapiir muudkui tõusis ja tõusis siis mingist punktist tundus Japsi ostmine juba mõttetu ja otsustasin kasutada enam-vähem sama raha eest võimalust Harleyga tutvust teha. Eks näha ole kui tark see otsus oli.
Kolmandaks - tundsid paljud sõbrad nii eelmist omanikku, konkreetset ratast ja ajalugu ja see tekitas ka suuresti usalduse masina vastu.
Neljandaks - ma usun et iga hea ja korras ratas sobib piisava tahtmise puhul ka matkarattaks, ei aja veel Gold Wingi tüüpi mugavusi taga ja koguaeg ju ka müüda euroopat ei põruta.
Ja noh üleüldse, mõne rattaga lihtsalt tunned et vot, see on mulle.
Niisiis minu tsikliajalugu on hetkel 535 Virago -> 1400 Intruder -> 1500 Vulcan -> 1400 HD Dyna,
ja muidugi tänud õnne eest ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.