Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Re: Siinkohal läks täiesti mölaks ära...
XL1000 kirjutas:
Tegelikult on 95% neist mujal töötajatest parajad lorud,kes siin tihti lahti lastud või mingi jamaga hakkama saaanud(teave sellest liigub meil väikses riigis kiiresti) või lihtsalt ei ole pädevad.
Lõustakas finest-eestlased Soomes pidevalt mingid halad, et kes jäi tatise peaga sõiduga vahele, parkis valesti jne. Ja siis halavad seal, et mis nüüd saab.
Olen need etapid ise kõik läbi elanud ca.20 aastat riigiteenistust, Soome paar aastat ja nüüd tagasi.
Lihtsalt ei viitsi sellest leierdada. Tõsi ta on, 80 % seltskonnast on täpselt selline nagu reimps kirjutas :
" Silma vaadates paistab aga kukal ja põhjendamatu üleolek, sest tal on lihtsalt rohkem klotsi."
Tõsi, selle 2 aasta jooksul mis seal olin, sigines ka mitmeid väga toredaid laia silmaringiga "kovereid". Olen ülimalt häppy nende tutvuste ja sõpruste üle.
Ja veel üks lahe tähelepanek.
Nimelt olen mõlemas facegrupis/ Estfin-Eestlased Soomes ja Eestlased Saksamaal- tänu oma tihedale Saksa graafikule/ aktiivne liige.
Soome omas on suhe- grammatiliselt täiesti lootusetu juhtum vs korralik õigekiri ja lauseehitus - nii ca. 90-10
Saksa omas jällegi vastupidi- võibolla leiad iga kümmnenda posti kus on mõned tähed valesti.
Ma ei tahaks seda siin välja tuua, aga meie lihtrahva väljarände pilt kujuneks järgmiselt:
Mida lollim, seda lähemal.
Aga see on puhtalt minu arvamus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.