Pidurikettad Hiinast?
Re: Pidurikettad Hiinast?
Kogu see jutt terase süsiniku sisalduse suurusest, et kõrge või madal on ju suhteline. Nagu ma aru saan siis konkreetset protsenti pole antud.? Süsiniku protsendist sõltuvad suuresti terase mehaanilised omadused, karastatuv jne. Labaselt võib öelda, et mida kõrgem on süsiniku protsent, seda hapram teras, nt malmil on süsiniku sisaldus kuskil 2% kanti. Ja üleüldse, mina arvan, et katki need kettad ei lähe eluilmaski, olgu see materjal mis tahes. Kehv ketas deformeerub ja läheb kõveraks, seda on aga kohe näha ja tunda niiet eluohtlikusest, et ei maksa rääkida.
Teine point, mida ma tahtsin jagada, oli see, et ühe uurimistöö käigus sai tutvutud hiina tööstuse ja eriti kaherattaliste omaga. Enamus hiina rattatööstusest teeb tihedat koostööd(joint venture) nii Jaapani kui Euroopa valmistajatega, ala Vespa, Honda, Yamaha. Umbes 2/3 kogu maailmas toodetud kaherattalistes tehakse ja kasutatakse seal piirkonnas, seega on see nimetatud brändidele samuti kasulik. Loomulikult ei anta oma kõige kaasaegsemat know-howd aga ca 10 a vana tehnoloogia on kindlasti litsentsi alusel hiina töösturite käes. On siis see 10 a vanal tehnoloogial põhinev piduriketas siis kehva?
Ühesõnaga pikk jutt loll jutt, kui hinnavõit on märgatav, osta hiinast! ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.